Mi kell ahhoz, hogy modellkedhessek? 14/L
Nagyon szeretnek elvegezni egy ilyen tanfolyamot de nem tudom hol lehet mennyiert es mi kell hozza. Bar valahogy amilyen kepeket rolam csinalnak nem tunik valami szepnek de ha peldaul selfiezek es latom magam ott elfogadhato vagyok:'D kerlek segitsetek:-)
Veszprem megyeben lakom
Legyél magas (min. 170 cm)
Vékony (kb. 50kg)
Legyen szép arcod
Nemtudom, hogy nézel ki, szóval nem akarlak megbántani, de szelfiken, az ember jobban néz ki mint igazából.
Vannak egyébként modelliskolák, modelltanfolyamok, keress rá az interneten, biztos találsz.
Sok sikert!
Most mondanám, hogy vékony alak, nagy mell, megfelelő magasság, szép arc kell hozzá, de ma már szinte mindenki lehet modell, akinek megfelelő a kisugárzása. Nézd meg az újságokban a ruhamodelleket, nem mindegyik különösen szép.
Viszont ez így 14 évesen lehet hogy ez még csak kislányos ábránd. :)
Push up melltartot hordok mivel mellem szinte semmi
170 cm
46 kg
Ne a Gyakorin kérdezgess, mert itt nagyon sok hozzá nem értő ember van. "nagy mell" NEM. Ha High Fashion modell szeretnél lenni (akik a divatheteken vannak és nagy márkák kampányiban szerepelnek), akkor kis mellel többre mész. "jó kisugárzással bárki lehet modell".. Az igaz, hogy kell a jó kisugárzás, de lehet akármilyen jó, ha nem vagy legalább 173 cm, semmire sem elég. "pár év és tapasztalat" nem kell hozzá tapasztalat. Valahol mindenki elkezdte.
És azt ajánlom, hogy ne végezz el semmilyen tanfolyamot, mert akkor tényleg nem lesz belőled semmi, még ha lehetne is. Az csak pénzkidobás. Inkább jelentkezz egy modellügynökséghez ( VM, Attractiva, ICON, The Diary, Visage) és ők majd elmondják, hogy mi legyen. Sokkal jobban értenek hozzá, mint a legtöbb ember a Gyakorin.
Remélem tudtam segíteni :)
Alapvetően:
-min. 170, de inkább 173 centi magasság
-karakteres, és könnyen sminkelhető, változtatható arc (nem ilyen jellegtelen, minden csúnyácska csajnak ilyen van típusú arc... bocs, ha vkit megsértettem)
-jó testarányok
Amúgy inkább kérd ki ügynökségek véleményét, a tanfolyam lehet, hogy lehúzós. Az ügynökségek, a normálisabbja, őszinte lesz veled, és megmondja, hogy érdemes-e belevágni, vagy csak az idődet pazarlod vele (ügynökségeknek nézz utána neten, mi is kb. annyit tudunk róla, mint te vagy bármely más átlagember).
Az megint más kérdés, hogy ugye azt tudod, ha esetleg belekezdesz, hogy castingokon el fogsz vérezni már az elején, ha látják, hogy rejtegetsz valamit (értem itt a push-up melltartóval felpolcolt melleket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!