Kereken 80 kg vagyok. ( 173 cm-hez. ) Ezzel a súllyal lehetnék plus size- modell, vagy ahhoz még fogynom kellene?! És ha igen kb mennyit? Mármint hol kezdődik az a súlyhatár ahonnan már egy modell plus size-nak számít? És mennyi a maximum súly?
Már a dagik is modellek akarnak lenni? Szuper.
Menj tanulni inkább.
Nem akarok modell lenni csak kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést. Érdeklődök, ha így jobban tetszik.
Köszi a tanulással kapcsolatos "jó tanácsodat",de az már megvolt. Már dolgozom.
A választ is köszi, bár igaz h semmi köze nem volt a kérdésemhez, de azért hálás vagyok érte:D
Szerintem te elástad magad most:D
,,Ezzel a súllyal lehetnék plus size- modell, vagy ahhoz még fogynom kellene?! És ha igen kb mennyit? Mármint hol kezdődik az a súlyhatár ahonnan már egy modell plus size-nak számít? És mennyi a maximum súly?''
,,Nem akarok modell lenni csak kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést.''
Szerintem vagy nem tudod megfogalmazni mit akarsz és tényleg rád férne a tanulás, vagy pedig szimplán nem vagy képben hogy mit írsz.
Még le kellene mennie 15-10 kg-nak
de ennyiből elég nehéz kitalálni
az alma illetve a körte formájú lányoknak is más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!