Linkelnétek nekem képeket olyan félhosszú vagy rövid hajfazonokról, amik divatosak, de nem extravagánsak, maximum vállig érőek és a legfontosabb, hogy nincs velük gond?
Figyelt kérdés
Most lapockáig érő, hullámos hajam van, gondolkodom rajta, hogy levágatom, de eddig mindig hosszú hajam volt, nem igazán vagyok otthon rövidebb fazonokban. Olyat szeretnék, amit nem kell minden nap beszárítgatni, amivel nincs gond, akár magától száradva is jól mutat.2015. ápr. 12. 19:22
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szerintem az első és az ötödik néz ki legjobban. Valami ilyesmire gondoltam én is. Hajhabot vagy valamit szoktál használni, mivel neked is hullámos a hajad?
2015. ápr. 12. 20:58
3/4 anonim válasza:
néha balea hajhabot, de nem mindig. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!