Lányok, Nők: félhosszú, hosszú férfi (30) haj és stílus (kép) - Neked bejön?
Egy az egyben bejön ez a stílus? (haj, arc, stílus, stb ..)
válaszban az életkorotokat írjátok oda és esetleg még kiegészítő gondolatokat is. Köszi
Szexi a csávó, de
1, barátomként pl nem tudnám elképzelni
2, ez a kinézet nagyon speciális, egy európai, vagy akármilyen nem japán, vagy ahhoz hasonló férfinek semmiképpen sem állna jól a hétköznapokban
23L
Hát mondjuk hogy bejön. De csak így nézni. Szép.
De mint férfi egyáltalán nem tetszik.
34N
Nem jön be az ilyen, külföldön élek, egyetemi könyvtárba szoktam tanulni járni, ott van pár ehhez hasonló arc, azért élőben egész máshogy fest az ilyen, mint retusált képen :D.
20/L
Egy koncertre pl tök jó ez a stílus, de a való életben nem tudom elképzelni, hogy így nézzen ki egy pasi.
Nekem egyébként tetszenek a kicsit feminim pasik, de ő valahogy egyáltalán nem tetszik, túl csajos, meg nem szeretem az ázsiai pasikat.
Japánban sem így néznek ki a férfiak, ez csak egy színpadi stílus. (Õ Uruha a The GazettE nevū bandából.)
Ha valaki így öltözködik és néz ki a mindennapokon az nagy valószínūséggel meleg.
Elõadóként oké, de nem férfias egyáltalán...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!