Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, Nők: félhosszú,...

Lányok, Nők: félhosszú, hosszú férfi (30) haj és stílus (kép) - Neked bejön?

Figyelt kérdés

Egy az egyben bejön ez a stílus? (haj, arc, stílus, stb ..)

válaszban az életkorotokat írjátok oda és esetleg még kiegészítő gondolatokat is. Köszi

[link]

2015. márc. 17. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ő, ő, ő és úgy általában a hosszú hajú rocker/metál pasik mind bejönnek - de akit linkeltél az vagy nem pasi, vagy abszolút nem jön be :S Még lánynak is ronda :S

2015. márc. 18. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Tetszik az ilyen stílus, de csak az ázsiai pasikon.

29L

2015. márc. 18. 15:05
 13/14 anonim ***** válasza:
nem értem az ilyen embereket, akik így átalakítják magukat. nézzetek meg egy pár perces részt a youtubeon a -snog marry avoid- ról. ott is teljesen mű, átmaszkírozott embereket természetes szépséggé alakítanak. nekem is vannak barátnőim akik szeretik az ilyen "pasikat", animéket stb. nekem semmi bajom sincs velük, csak nem értem meg.
2015. márc. 18. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó,azért írtam fentebb, hogy az ilyenek többsége, ahogy a linkelt képen látható személy is, egy rock banda tagja, akik a színpadon egyedi stílussal rendelkeznek, olyan ez, mint egy színjáték, jelmez, ilyesmi.

De ez csak show, a hétköznapokon nem sminkelik magukat, nem hordanak fura ruhákat.

Ha valakinek ez a mindennapi stílusa az elég fura. Nincs bajom az extremebb stílusokkal, ha valakinek jól áll (ezért a snog marry avoid mūsor fele elég butaság) viszont kb nõnek öltözni férfiként a mindennapokban az eléggé furcsa....:D

2015. márc. 19. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!