Lányok, Nők: félhosszú, hosszú férfi (30) haj és stílus (kép) - Neked bejön?
Figyelt kérdés
Egy az egyben bejön ez a stílus? (haj, arc, stílus, stb ..)
válaszban az életkorotokat írjátok oda és esetleg még kiegészítő gondolatokat is. Köszi
2015. márc. 17. 18:07
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
Tetszik az ilyen stílus, de csak az ázsiai pasikon.
29L
13/14 anonim válasza:
nem értem az ilyen embereket, akik így átalakítják magukat. nézzetek meg egy pár perces részt a youtubeon a -snog marry avoid- ról. ott is teljesen mű, átmaszkírozott embereket természetes szépséggé alakítanak. nekem is vannak barátnőim akik szeretik az ilyen "pasikat", animéket stb. nekem semmi bajom sincs velük, csak nem értem meg.
14/14 anonim válasza:
Utolsó,azért írtam fentebb, hogy az ilyenek többsége, ahogy a linkelt képen látható személy is, egy rock banda tagja, akik a színpadon egyedi stílussal rendelkeznek, olyan ez, mint egy színjáték, jelmez, ilyesmi.
De ez csak show, a hétköznapokon nem sminkelik magukat, nem hordanak fura ruhákat.
Ha valakinek ez a mindennapi stílusa az elég fura. Nincs bajom az extremebb stílusokkal, ha valakinek jól áll (ezért a snog marry avoid mūsor fele elég butaság) viszont kb nõnek öltözni férfiként a mindennapokban az eléggé furcsa....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!