22/27 anonim válasza:
Én nem mennék bele. Több okból is. 1. Lehet, hogy csak kamu 2. Az is meglehet, hogy aláíratnak veled egy szerződést, amit csak laikus szemmel tudnál átnézni, és jól behúznának a csőbe 3. Ne küldözgess 16 évesen magadról idegeneknek képeket, veszélyes lehet. 4. Tehetség kell a modellkedéshez,és arc, nem elég, ha karcsú vagy, ezért én nem bíznék meg egy "csak úgy" felkeresésben.
23/27 anonim válasza:
nem az igaziak a képek.
az első értékelhetetlen.
a második alapján nincs szinkronban az alsótest a felsőtesttel.
a lábad azon teljesen jó,de úszógumisnak tűnsz és ijesztően vékonyak a karjaid.
a modelleknek általában sportosabb a válluk a karjuk sem ennyire vékony,a derekuk teljes mértékben zsírmentes.
összességében az jön le,hogy az alap adottságok teljesen jók lehetnének,de életedben nem sportoltál egy percet sem,nem tartod karban a tested.
csak azért írom,mert még régebben voltam válogatáson és ott mérőszalaggal kezdtek.
most neked lemérik a derekad és azt mondják majd hívunk,köszönjük.
szóval célirányosan edzeni kellene és tudatosan táplálkozni ha ilyen céljaid vannak.
24/27 A kérdező kommentje:
Utolsó: 9 éve heti 3-szor úszom 😂
2016. júl. 30. 20:33
25/27 anonim válasza:
akkor ps-ezted a vállad és a karod vagy miért ilyen zombi?:)
26/27 Ariel85 válasza:
Én azt tanácsolnám, mivel az életkorodból és az írásodból ítélve nem tűnsz még nagyon talpraesettnek, mindenképpen ilyen helyre kérd meg anyukádat vagy apukádat, hogy kísérjenek el, mert biztos nem hülye ember fog veled beszélgetni és a szerződést sem buta ember írta meg hidd el. Jobb egy érettebb tapasztaltabb ember aki szubjektíven vizsgálja és nem minden áron modell akar lenni, mert azok elég hülye döntéseket hoznak. Én a helyedben nem éreztetném velük, hogy minden áron modell akarok lenni. Ha kellesz, úgyis kelleni fog, ha meg nem akkor meg meg kell hagyni másnak a lehetőséget akit kizsákmányolhatnak csak, hogy modellnek mondhassa magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!