Ilyen alakkal lehet valaki fotómodell? (kép)
2014. dec. 5. 12:59
1/11 anonim válasza:
ilyen alakod van?:o hát akkor esélyes. bár kifutómodell nem leszel, de fehérnemű/bikini simán..
2/11 anonim válasza:
Fotómodell akkor is lehet valaki ha szélesebb mint amilyen magas... mivel fotómodellnek nem csak a vékonyak, magasak kellenek.
4/11 anonim válasza:
Igen lehet, de jobb lenne, ha magadról tennél fel képet.
Nyugodtan jöhetsz azzal, hogy márpedig te vagy rajta, de felesleges mivel képkeresővel simán meglehet nézni, hogy miket dob ki a net.
5/11 anonim válasza:
Rendes kifutóra túl vastag a combja a képen látható lánynak,de fehérnemű modellnek jó.
6/11 anonim válasza:
Ilyen magassággal nem leszel modell.
7/11 anonim válasza:
Vastag a combja?
Én szeretném, ha az enyém ilyen lenne, de sajnos vékonyabb.
8/11 anonim válasza:
Most komolyan eddig csak egy embernek esett le, hogy a képen nem a kérdező van? :D
9/11 anonim válasza:
#8: Én meg sem néztem a képet, szóval részemről akár Ő is lehetne. Alacsony hozzá és NEM, NEM fogják csak az Ő kedvéért átvarrni a ruhákat mert ezeregyszáz modellkedni vágyó tinit találnak aki a helyére áll, csak elég magas hozzá.
10/11 anonim válasza:
#8: Írta, hogy ő van rajta? Csak egy hasonló alakú lányt választott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!