Ha modellként külföldre küldenek ki, vihetek magammal mást is?
Figyelt kérdés
Ha pl kapok egy felkérést külföldre egy másik ügynökségtől, vihetek magammal egy másik személyt is, vagy oda szigorúan egyedül kell menni? (Persze a másik személyt nem fotóznák, ha valaki nem értené)2014. dec. 28. 10:25
1/6 anonim válasza:
Vihetsz bárkit, ha van rá elég pénzed. Mert az utazást, szállást neked kell fizetni.
2/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem hol modellkedsz?:)
3/6 anonim válasza:
Szerintem bárki elkísérhet, HA Te vagy Ő maga fizeti a saját költségeit (szállás, ellátás,utazás stb...).
4/6 anonim válasza:
Ha rendes ügynökséged van, ők fizetik a te utadat, szállásodat és plusz kapsz 'zsebpénzt' is, amivel ott vehetsz kaját, meg amit akarsz. Ha viszel még magaddal valakit, akkor szerintem azt már ti kell álljátok.
5/6 anonim válasza:
Az utadat, szállásodat, "zsebpénzedet" a munkaadó ugymondd megelőlegezi. A fizetésedből pedig ezt majd egyből levonják. Vihetsz magaddal bárkit, de azt is nektek kell állni.
6/6 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy milyen szerződést kötsz velük és persze, hogy mennyire vagy fontos nekik, mennyire termelsz a munkáddal sok pénzt nekik. De nagy valószínűséggel nem fogják fizetni a kísérő utazását - ha még kiskorú vagy legalább fiatalkorú vagy, akkor esélyesebb, hogy egy szülő is utazhat veled, de akkor sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!