Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lányok, szerintetek havi...

Lányok, szerintetek havi egy-másfél millió forintért érdemes kimenni külföldre táncolni?

Figyelt kérdés
Utánajártam, tényleg csak táncról van szó és csak félmeztelenre kell vetkőzni. Szerződést is írunk és be is jelentenek. De nem tudom, hogy egyedül kimenjek-e...

2014. okt. 17. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Persze,de szopni is kell,azt nem mondták?
2014. okt. 17. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

hat ha jo neked a ku**alkodas, akkor mindenkeppen.

Amugy az ilyeneket mindig atbaxzak, ott derul ki hogy dugni is kell, es egy csomo penzt le kell adni, a vegen alig marad valami.

A helyedben kerulnem, de te tudod.

2014. okt. 17. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Először csak táncolnod kell, aztán majd mást is...

Én is külföldön vagyok, munkát keresek. Semmi perc alatt találnék ilyen "állást", de köszönöm, nem kérek belőle.

Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy ezt csináljam, de kinek hogy..

2014. okt. 17. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Legyen már eszed...

Ki mondta hogy csak tánc?

Mit ér a szerződés, egy olyan helyen ahol kb. rabszolga leszel...

Tudod ha a fele lenne igaz annak amit állítanak nem lenne az hogy max akkor jönnek újra haza ha elszöknek...

Másfél millió, táncért.. fele annyiért fognak jobban kinéző csajt mint te.. .

Ha kimész akkor majd jön az hogy ezt is meg azt is.. mert ha a vendég megkíván és sokat fizet..akkor tenned kell a dolgod..

Mondj nemet.. és 10 perc múlva egy kék monoklival fogsz a kliensen lovagolni.. :)

2014. okt. 17. 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám, megfontolandó. Nem biztos, hogy ennyire rossz a helyzet mint az ijeszgetősök írták.

Egy olyan országban ahol nem legális a fizetős dolog, ott egy legálisan működő klub nem fog kockáztatni, mert ha kapnak egy rejtett inspekciót bezárják a helyet és a főnököt veszik elő.

Ha meg legális, akkor meg pont, hogy úgy fogják hirdetni, mert akkor nem kell az alkalmazottal alkudozni.

Azt meg mindenki tudja, hogy az ilyen tánchoz nem kell igazán szépnek vagy modellalkatnak lenni, elég ha jól mozogsz. Egyrészt minden alkatnak megvan a rajongóköre, másrészt úgy le vagy vakolva, hogy a saját anyád nem ismer meg.

Ami itt nekem picit fura, hogy elvileg mindne helyen úgy van, hogy a LÁNYOK fizetnek a helynek abból amit keresnek. Általánban százalék van, de még így is jobban keresel mint mondjuk egy egyéb, képzettséget nem igénylő melóval.

Ez meg változó, hogy mennyit keresel, a cél az, hogy eladd az öltáncot az érkező vendégnek.

De most komolyan megnézve:

-legális ez a meló ott ahol dolgozol? Mi rá a szabályzat?

-voltál az adott klubban? milyen a hangulat? milyenek a kollégák? hány db szekus van? milyen a vendégkör? Ha nem érzed magad jól, fura arcok járnak oda, fogdossák a lányokat, ninc selég kidobó, akkor gáz a hely, és hagyjad. nappal menj megnézni, ha lehet plusz egy emberrel. Normális helyeken szigorúan tilos megfogni a lányokat...ők megfoghatják a klienst, de nem kölcsönösen.

-tényleg jó táncos vagy? van tapasztalatod pl. RSGvel, balettal, stb? Rúdon tudsz táncolni?

-van megfelelő szintű nyelvtudásod? Ha ismerődöd nincs, a nyelvtudás nagyon fontos.

-milyen önvédelmi lehetőségeid vannak az adott országban? Legális a paprikaspré, vagy ha nem, akkor mi az amid lehet?

Ha ezekre mind pozitív a válasz, és a szerződés is rendben van (nézesd meg ügyvéddel), akkor hajrá.

2014. okt. 17. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a legfontosabb: csatlakozz a helyi "felnőttmunkás" szakszervezethez vagy nővédő klubhoz. Ezek nyugaton nem csak gittegyletek, hanem érdemben segítenek, ítélkezés nélkül. Ráadásul dolgozik náluk egy csomó ex-táncos, vagy egyéb ilyen jellegű melóból "nyugdíjazott" ember, szóval tudják mi a dörgés, mi az a helyzet ami veszélyes, megértőek.

Ők azok, akik tudnak adni neked pánikgombot, vagy van olyan appjuk, amire ha nem mész fel X általad megadott ideig, akkor automatikusan riasztanak a rendőrségnek. Valamint ők azok akik anoním inspekciókat, razziákat kérnek a klubbokba, és segítenek beperelni és leültetni a főnököt ha neadjisten megvertek/megerőszakoltak/kiraboltak/bedrogoztak/elvették az irataidat. Valamint tudnak adni nőgyógyászati elsősegélyt, baba és nemi betegség tesztet...

A tagság nem egy húzós összeg, nagyon megéri.

2014. okt. 17. 16:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, attól függ hol: a sarki kocsmában, vagy vmi jobban szituált helyen

Pl.: svájcba én is elmennék 1,5 milkáért táncosnak

(De ebből ne asszociáljatok, hogy ku.rva vagyok, pls)

()Szerintem sokan elmennének a fiatal lányok közül, akik gyorsan, sok pénzhez akarnak jutni)

2014. okt. 17. 20:30
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Csak NE Svájcba gyere légyszi -.-
2014. okt. 17. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem csak az országon múlik, sztem fontosabb a hely, az a szeződésben megadott kondítciók, illetve talán a városrész. Pár utcányi távolság is sokat számít, a késelős negyed meg a nagyon posh övezet lehet egymástól nem is olyan messze.
2014. okt. 18. 01:43
 10/10 anonim válasza:
ha jól nézel ki, akkor egy ötezresért átugorhatsz. 15 perc max
2014. nov. 10. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!