11/27 anonim válasza:
Az alakodat illetően a derék csípővel nagyon nagy gondok lennének! Már lassan 2 éve modellkedek és pár centikbe bele kötnek ès lecsúszok a munkákról. Nagy a kritérium és nem viccelnek. Alapból 173cm magasság az alsó határ ha kifutóra akarsz menni..
12/27 pinkpancser válasza:
És egész véletlenül nem kért pénzt az az ügynökség? Mert sok a simlis...
13/27 A kérdező kommentje:
Pénzt (még) nem kértek, csak fotókat akarnak meg hogy menjek be személyesen. Nem tudom, nem nagyon bízom az ilyenekben.
2016. júl. 6. 17:58
14/27 pinkpancser válasza:
A nevüket elárulod? Hátha valakinek van már tapasztalata velük.
15/27 A kérdező kommentje:
Diary Management. Annak már utánanéztem, hogy tényleg működő ügynökség, csak azt nem tudom, biztos tőlük volt-e a srác, aki írt.
2016. júl. 6. 18:35
16/27 anonim válasza:
Nem érdemes kockáztatni h valami történjen veled.
17/27 anonim válasza:
alkatod meg van hozza,de ez meg edes keves.ugye tudod? :)
nem ertem miert akar mindenki modell lenni... ugy bannak veluk mint egy kutyav
18/27 anonim válasza:
Nem ertem mi a bajod az alakoddal. En 14 eves vagyok 168cm de szerintem siman utom azt a sulyt amit te(55kg). Aki meg azt mondja hogy nem a tipikus modell alkat akkor ajanlom figyelmebe pl a victoria secretses modelleket
19/27 anonim válasza:
Nem sok minden látszik,de azt így is látom laikus szemmel,hogy nem leszel modell.
20/27 pinkpancser válasza:
17#, nekem 3 kutyám van, így cáfolnám az állításod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!