Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek is modell alkat...

Szerintetek is modell alkat Viszkok Fruzsi?

Figyelt kérdés
Fruzsi rengeteg videójában pózol ruhákban, és ha megfigyeltétek abszolút modellnek való :)

2016. jún. 23. 14:14
1 2
 11/17 anonim válasza:
Igen,nagyon vékony,csinos,csak alacsony...
2016. jún. 29. 16:39
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem igen. Fruzsi egy különleges, nagyon szép lány, és ilyenek kellenek modelleknek, nem pedig Palvin Barbarák, akikben semmi különleges nincsen, vékony, egyenes barna hajú, átlagos arcú lány, az utcán több száz ilyen jön veled szembe, nem tudom miért istenítik annyira azt a csajt. Le lehet pontozni, de nekem ez a véleményem. Bár Fruzsiban meg is kell, hogy legyen a tehetség, hogy tudjon igézően nézni, stb.
2016. júl. 2. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem modellnek való, még különösen szépnek sem mondanám. Különleges arca van ami mondjuk jó, ha valaki modellkedni akar, de alacsony, az hogy vékony nem elég stb stb...

Viszont azzal is egyetértek, hogy Palvin Barbi sem egy szép és különleges lány, rengetegen vannak akik hasonlóan néznek ki.

2016. júl. 4. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
59%
Látom aki nem értett egyet a kedves kérdezővel,az le lett pontozva.A nagy többséggel egyetértek,kedves,viszonylag szép lány,de a modellkedéstől messze áll.Egyrészt alacsony,másrészt annyira nem is vékony.Inkább olyan átlagos,csinos alkata van,ami a hétköznapokban nagyon szép,de mondjuk kifutóra vagy komolyabb helyekre vajmi kevés.Ráadásul az,hogy szereti és esetleg követi is a divatot,még nem jelenti azt,hogy szeretne is modellkedni.
2016. aug. 15. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
12-es vagyok. Látom kib*szottul le lettem pontozva. Nyugodtan pontozgathattok, Palvin Barbara akkor is a legunalmasabb, legátlagosabb lány a világon. Tömegivel vannak ilyenek. Szánalmas.
2016. aug. 18. 13:24
 16/17 anonim ***** válasza:
nagyon jó alakja van de úgy tudom hogy alacsony ezért nem modellalkat :/ de tényleg jó az alakja és az arca is szép
2016. okt. 4. 14:11
 17/17 anonim válasza:
50%
Valóban, egyetértek a 12- essel, Palvin Barbiban nincs semmi különös, 1000 szebb lánnyal találkoztam már. Ráadásul nagyképű is, el van szállva magától :/
2017. ápr. 22. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!