Szerintetek is modell alkat Viszkok Fruzsi?
Figyelt kérdés
Fruzsi rengeteg videójában pózol ruhákban, és ha megfigyeltétek abszolút modellnek való :)2016. jún. 23. 14:14
1/17 anonim válasza:
Nagyon jó alakja van, kb. a fél karom odaadnám ezért a csajért, de a modellkedéshez szerintem nem megfelelő.
2/17 anonim válasza:
Szép lány de azért hogy modell legyen az túlzás
3/17 anonim válasza:
Különleges az arca és kicsit csinos is,de szerintem nem való modellnek.
5/17 anonim válasza:
Az alakja jó, de az arca nekem nem tetszik.
Bár modelleknél csak az a lényeg, hogy megjegyezhető legyen gondolom.
7/17 anonim válasza:
Jó alakja van, de alacsony. Amúgy imádom én is :)
8/17 anonim válasza:
A magassága miatt nem modellalkat, és az arca sem különleges, de valóban gyönyörű lány és az alakja is nagyon szép.:) Szerencsés.
9/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem modell alkat és az arca sem olyan hogy kiemelkedjen a tömegből. Szimpatikus, kedves arcú lány, de a modellséghez nagyon messze van.
10/17 anonim válasza:
Mivel fogalmam sincs róla kogy kiről is van szó, ( ha nem hírességről teszel fel kérdést, akkor jó lenne képet is linkelni hozzá) rákerestem a képeire.
Ami szép benne, az a haja és a szeme. De ettől még egyáltalán nem modelltípus. Az alkata átlagos, semmi esetre semm modell alkat. Az arca szintén átlagos, kivéve azt amit már említettem, hogy igazán szép szemei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!