Ez modell alkat?
Figyelt kérdés
Magasságom:171 cm
Testsúly:42 kg
Mellmeret:Nagyon kicsi sajnos :/
Nem vagyok anorexias csak nagyon vékony :D
15/l
2015. nov. 14. 16:22
1/5 anonim válasza:
A modellek többségének is pici melle van,emiatt ne érezd rosszul magad. :) fotózaskor meg ha szüksêges egy pushup melltartó megoldja. :) Nagyon vékony vagy, de az ebben a szakmában előny. Nem eszel semmit, vagy hogy lehetsz ilyen sovány? Én 180 centihez voltam 55 amikor azt mondtál hogy modell alkatom van, szóval ha hízol pár kilót,még az is beleférne.
2/5 anonim válasza:
Nem a kilók számítanak hanem a méretek és arányok. 90-60-90 a max, az arányoknak kb egyeznie kell. Sportos testnek meg kell lennie.
3/5 anonim válasza:
nem modell alkat, mert alacsony vagy. attól még, hogy valaki vékony, nem lesz automatikusan modell alkat..
4/5 anonim válasza:
Alacsony vagy hozzá.. amúgy meg nem a súlyod és a melled határozza meg, hogy modell alkatod van-e ;)
5/5 anonim válasza:
Szia!:)
A cm-k számítanak, a kiló nem igazan.
A 171 cm is jó, mert ha nagyon egyedi az arcod, sok ügynökség tesz kivételt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!