Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ez modell alkat?

Ez modell alkat?

Figyelt kérdés

Magasságom:171 cm

Testsúly:42 kg

Mellmeret:Nagyon kicsi sajnos :/

Nem vagyok anorexias csak nagyon vékony :D

15/l

2015. nov. 14. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
A modellek többségének is pici melle van,emiatt ne érezd rosszul magad. :) fotózaskor meg ha szüksêges egy pushup melltartó megoldja. :) Nagyon vékony vagy, de az ebben a szakmában előny. Nem eszel semmit, vagy hogy lehetsz ilyen sovány? Én 180 centihez voltam 55 amikor azt mondtál hogy modell alkatom van, szóval ha hízol pár kilót,még az is beleférne.
2015. nov. 14. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem a kilók számítanak hanem a méretek és arányok. 90-60-90 a max, az arányoknak kb egyeznie kell. Sportos testnek meg kell lennie.
2015. nov. 14. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nem modell alkat, mert alacsony vagy. attól még, hogy valaki vékony, nem lesz automatikusan modell alkat..
2015. nov. 14. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony vagy hozzá.. amúgy meg nem a súlyod és a melled határozza meg, hogy modell alkatod van-e ;)
2015. nov. 14. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!:)

A cm-k számítanak, a kiló nem igazan.

A 171 cm is jó, mert ha nagyon egyedi az arcod, sok ügynökség tesz kivételt.

15/L

2015. nov. 21. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!