15/L.165cm. Mereteim:Mell:92Derek:70Csipo:97. Mindenem eredeti, haj, szemoldok. Mindenki mondja hogy tokeletes lennek modellnek. Ha minden mas jo es ezek is akkor kit tudnek vele felkeresni? Minden vagyam!
Túl alacsony vagy és a méreteid is nagyobbak mint kéne.
173 cm magasság a minimum. Derék meg nem lehet több 60 cm-nél. Csípő-mell 90 cm alatt kell legyen. Karakteres/érdekes arc is kell.
Ha a méretek nem jók, hiába a karakteres arc és szép bőr. A modell egy élő ruhafogas, emiatt a méretek azok, amiket elsőként megnéznek.
Pl. én jellegzetesen egyedi, androgün arcú, tiszta bőrű, sovány valaki vagyok, 40 kilóval, 84-es mellel, 87-es csípővel és 60-as derékkal. Viszont 160 cm vagyok és ha fejre állnék sem lehetnék modell. Szerencsére nem is akarok, csak példaként írtam magam (mert a saját méreteimet tudom).
Sőt, úgy látom, a magassággal tévedtem is, nekem 170 rémlett mint alsó határ.
kifutó modellnél sok helyen 175cm a minimum, fiúknál 185cm. Palvin Barbit is anno téma volt, mert nincs meg a magassága.
-a méretekről: 90-60-90 a bűvös számhármas, az elméleti tökéletes homokóra, de a legtöbb modell ennél picit vékonyabb csípővel és mellkassal megáldott
-ettől függetlenül lehetsz modell, csak épp nem kifutó
Attól, hogy a nagyi könnyes szemmel közli veled a vasárnapi húsleves előtt, hogy "istenkém, mint egy modell, olyan szép ez a lány", attól még nem leszel alkalmas erre a szakmára, ami nemcsak adottságokról szól, hanem hozzáállásról, tudásról, kitartásról, munkabírásról, 18 éves kor alatt pedig az egész család életmódjáról is.
Én is meghallgattam ezeket a nagyimtól, anyámtól, ha épp szépen kicsíptem magam, de ettől még 160 centi magas vagyok, és ez már nem is fog változni.
Csillagom, nem én hoztam fel, hanem te.
"Mindenki mondja hogy tokeletes lennek modellnek."
Gondolom nem a legnagyobb párizsi székhelyű modellügynökségnél mondja ezt mindenki, hanem a családod/barátaid. Ami ténylegesen tök mindegy, mert csak egy kedves bók, aminek örülj, hiszen szépnek találnak. De ettől nem leszel alkalmasabb modellnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!