Hol tudnék rendelni EREDETI Air Jordan Retro 5-öt?
Már vagy 2 hónapja böngészem a netet ezzel kapcsolatban és Magyarországon biztos forrásból ahol biztos, hogy eredeti nem lehet kapni a magas szárú verziót csak a low-ot. Már azon gondolkodok, hogy megrendelem külföldről csak sok a kamu oldal és nem akarok ennyi pénzért egy hamisba belefutni. Valaki tudna segíteni ebben?
Ezt a szín összeállítást szeretném:
Előre is köszönöm!
Nem akarlak elkeseríteni, de üzletből ilyet már nem valószínű, hogy kapsz. A Retrokat amúgy is hamar elkapkodják, és igazából nem néztem mikori megjelenés, de ha az amerikai foot lockeren nincs, vagy a nike snkrs oldalon, akkor máshol sem nagyon lesz... Inkább nézd a megjelenéseket, tedd félre a pénzt, és ha jön egy olyan, ami tetszik, akkor rendeld meg. Én a 13-as retrot vadásztam egy ideig, aztán rájöttem, hogy tök felesleges, majd ha újra megjelenik, akkor lecsapok rá időben. Aztán megláttam a mostanit Nézelődhetsz ebay-en, de ott elég kockázatos rendelni, nagyon sok a kamu replika.
Az amerikai foot locker, eastbay, vagy champssports.com megbízható. Én a foot-ról rendeltem az enyémet, de igazából ez mind a három egy cég úgymond, mert egy a tulajdonos.
Egyébként a foot-on láttam ezt, de sajnos csak gyerekméretben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!