Az iparfumeria.hu hiteles oldal? Eredeti termékeket lehet onnan rendelni?
Mert a Müller fizet a helyért, rezsiért, van vagy 20 alkalmazottja bent egyszerre, legalább kétnaponta végig kell törölniük az összes polcot, meg kell venniük a tesztereket stb. Az iparfumeria meg egyetlen raktárból, összesen 20 alkalmazottal lefedi egész Európát (mennyivel nagyobb forgalmuk lehet...).
Amúgy eredeti, én már sokszor rendeltem tőlük.
Eddig szkeptikus voltam én is, az internetes parfümériákkal kapcsolatosan.
Valóban vannak hamisítványt forgalmazók, de több fórumon, értékelések, valamint cégtörténetet olvasva azt mondom eredetiek a termékek.
Ekkora réssel is azért tudnak dolgozni, mert webshop, nincs bérlemény és alkalmazott is jóval kevesebb van.
Vettem régebb Douglas-ban egy parfümöt, az illata jó volt, de annyira nem bizonyult tartósnak.
Rendelek most egy bevált parfümöt, meg abból egy illatmintát.
Egyébként kapsz batch code-ot is, bepötyögöd a neten és kiadja, mikori gyártású a parfüm.
Egy szó, mint száz. Baromi sok pozitív vélemény van.
Aki lehúzza, vagy szimplán le akarja húzni a céget vagy vett valamit és alapból nem tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!