Nagyon tonkre tezsi a hajleszivatas a hajat? Es vissza kapom az eredeti hajszinem?
Figyelt kérdés
13|L a hajamat meg tavaly nyaron be szokitettem ilyen sprayvel amitol szep lett a hajam addig amig elnem kezdett lenoni es most mar elegem vol5 nagxon csunxa lett elmentem fodraszhoz es befestettem az egeszet hamvas szokere az igazi hajszinem vilagos barna de apum megtudta es most nagyon merges lett hogx tonkre teszem a hajam meg ilyenek es nekem ez igy jobban tetszik de megbantam nagyon...#Hajleszivatas
2016. máj. 14. 11:26
1/2 anonim válasza:
A hajleszivatás igaz hogy tönkre teszi a hajad de ezeket hajpakolásokkal lehet segíteni. Pl tojássárgáját , mézet és olivaolajat összekeversz és a hajad végére rakod egy fél oráig igen csak táplálni fogja a hajad és nem lesz annyira megtörve vagy esetleg ha ricinus olajat használsz az még a növekedést is serkenti...ha csak bevan festve a hajad akkor vissza kaphatod az eredeti hajszined..de ha levan szivatva akkor kevés az esély rá.
2/2 anonim válasza:
Tönkre akkor teszi ha nem ápolod megfelelően. A szőkített hajnak extra ápolás is kell, megfelelő szerekkel, pl argán olaj a legjobb, bio samponnak mosni, mert az nem káros, mindig használni kell balzsamot is.
Vissza akkor kapod az eredeti hajszíned csak, ha lenő az egész szőkített rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!