Mit gondoltok melyik lány lenne alkalmasabb modellnek? Ki a szebb?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 18:17
21/31 anonim válasza:
Alakra,magasságra egyik sem arcra méginkább nem mert nincs semmi különleges bennük.Pláne a másodiknak fültágítója is van ha jól láttam na ilyenekkel és hasonlókkal nem igazán rendelkezhetnek a modellek.Ja és ha mondjuk egy ügynökséghez küldenéd be ezeket a képeket akkor sminket sem szabad viselni mert ott az eredeti arcra kíváncsiak.Nem igazán tudom megmondani melyiket alkalmatlanabb modellnek.
22/31 anonim válasza:
Megfontoltabban a negatív kritikával , így könnyű őket ócsárolni , örülnétek ha hasonló csajokkal lett volna dolgotok .
23/31 anonim válasza:
én szerintem a második szebb de nálam kibukott ott, hogy fültágítója van
24/31 Leveltetu válasza:
A szepseg relativ, par even belul nagyon megvaltoznak arcra, alakra. Egy modellnek nem eleg csak az hogy jol nezzen ki. Eladhato kell legyen. a kerdes amit fel kell tenned magadnak az, hogy "Melyik lanyt latnad szivesebben egy magazin cimlapjan a butiknal?". A modell karier nem merul ki abban, hogy fotozkodsz, a ruhak amikben fotozzak kell passzoljon az alakhoz, archoz,egyeniseghez,mozgashoz, magassaghoz stb. A modellek nagyresze nem ebben a korban kezdi a fotozast, ebben a korban csak felkeszulnek a szinpadra es amennyiben sikeres a felkeszules utana jon a fotozas. Evek kerdese es nem fotok kerdese. Az elso lany erdekes a masodiknak meg nem ez az elso rodeoja, de velemenyem szerint modellnek egyik sem alkalmas. En nem vennek meg egy magazint legyen az ferfi vagy divat amelynek a cimlapjan barmelyikuk szerepelne. Tinimagazinokban lehet azert bekerulni vagy tescos promo magazinban stb. Ahogy masok is irtak nincs bennuk semmi kulonleges, nem keltik fel az erdeklodest semmilyen teren.
25/31 anonim válasza:
Szerintem az első,ha csak az arcát akarod/akarják felhasználni. Egyébként attól,hogy az első lánynak nincsenek úgynevezett "pózolós" képei, attól még kinézhet ő is jól, én úgy gondolom. Szerintem az első lány annyiból jobb,hogy nem hat annyira műnek mint a második. Igaz manapság már ez az elfogadott. De ha a természetességre törekszel vele,akkor az elsőt választanám.
26/31 anonim válasza:
A második sokkal szebb.
Az első olyan semmilyenke.
28/31 anonim válasza:
Mind a kettővel peldázni lehetne hogy hogy néznek ki a modellnek teljesen alkalmatlan lányok.
29/31 anonim válasza:
egyikben sincs semmi különleges, ami miatt kitűnik az átlagból, és még szép is.
esetleg kézmodellek vagy lábmodellek lehettek még mindketten :)
30/31 anonim válasza:
Az első sokkal természetesebb es karakteresebb arcú (nagy szem, markáns áll) lány. A modelleknél nem azt nézik hogy ki milyen szép, mert lehet valaki szep ha átlagos az arca. A második pedig eléggé műnek tűnik a korához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!