Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mit gondoltok melyik lány...

Mit gondoltok melyik lány lenne alkalmasabb modellnek? Ki a szebb?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 17. 18:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Alakra,magasságra egyik sem arcra méginkább nem mert nincs semmi különleges bennük.Pláne a másodiknak fültágítója is van ha jól láttam na ilyenekkel és hasonlókkal nem igazán rendelkezhetnek a modellek.Ja és ha mondjuk egy ügynökséghez küldenéd be ezeket a képeket akkor sminket sem szabad viselni mert ott az eredeti arcra kíváncsiak.Nem igazán tudom megmondani melyiket alkalmatlanabb modellnek.
2016. ápr. 20. 13:43
 22/31 anonim ***** válasza:
11%
Megfontoltabban a negatív kritikával , így könnyű őket ócsárolni , örülnétek ha hasonló csajokkal lett volna dolgotok .
2016. ápr. 20. 19:47
 23/31 anonim válasza:
én szerintem a második szebb de nálam kibukott ott, hogy fültágítója van
2016. ápr. 21. 20:08
 24/31 Leveltetu ***** válasza:
A szepseg relativ, par even belul nagyon megvaltoznak arcra, alakra. Egy modellnek nem eleg csak az hogy jol nezzen ki. Eladhato kell legyen. a kerdes amit fel kell tenned magadnak az, hogy "Melyik lanyt latnad szivesebben egy magazin cimlapjan a butiknal?". A modell karier nem merul ki abban, hogy fotozkodsz, a ruhak amikben fotozzak kell passzoljon az alakhoz, archoz,egyeniseghez,mozgashoz, magassaghoz stb. A modellek nagyresze nem ebben a korban kezdi a fotozast, ebben a korban csak felkeszulnek a szinpadra es amennyiben sikeres a felkeszules utana jon a fotozas. Evek kerdese es nem fotok kerdese. Az elso lany erdekes a masodiknak meg nem ez az elso rodeoja, de velemenyem szerint modellnek egyik sem alkalmas. En nem vennek meg egy magazint legyen az ferfi vagy divat amelynek a cimlapjan barmelyikuk szerepelne. Tinimagazinokban lehet azert bekerulni vagy tescos promo magazinban stb. Ahogy masok is irtak nincs bennuk semmi kulonleges, nem keltik fel az erdeklodest semmilyen teren.
2016. ápr. 22. 06:35
 25/31 anonim válasza:
100%
Szerintem az első,ha csak az arcát akarod/akarják felhasználni. Egyébként attól,hogy az első lánynak nincsenek úgynevezett "pózolós" képei, attól még kinézhet ő is jól, én úgy gondolom. Szerintem az első lány annyiból jobb,hogy nem hat annyira műnek mint a második. Igaz manapság már ez az elfogadott. De ha a természetességre törekszel vele,akkor az elsőt választanám.
2016. ápr. 23. 10:04
 26/31 anonim ***** válasza:
28%

A második sokkal szebb.

Az első olyan semmilyenke.

2016. ápr. 25. 02:13
 27/31 anonim válasza:
6%
A 2. szebb
2016. ápr. 29. 20:38
 28/31 anonim válasza:
87%
Mind a kettővel peldázni lehetne hogy hogy néznek ki a modellnek teljesen alkalmatlan lányok.
2016. máj. 4. 19:00
 29/31 anonim ***** válasza:

egyikben sincs semmi különleges, ami miatt kitűnik az átlagból, és még szép is.

esetleg kézmodellek vagy lábmodellek lehettek még mindketten :)

2016. máj. 10. 01:15
 30/31 anonim válasza:
Az első sokkal természetesebb es karakteresebb arcú (nagy szem, markáns áll) lány. A modelleknél nem azt nézik hogy ki milyen szép, mert lehet valaki szep ha átlagos az arca. A második pedig eléggé műnek tűnik a korához képest.
2016. máj. 23. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!