1/9 Kenzo Tenma válasza:
Aki az első képen a jobboldali, a másodikon pedig a baloldali.
2/9 anonim válasza:
Nagyon hasonlóak, én inkább a karakteresebb arcúra figyeltem fel, másik lány nem tűnik ki a tömegből. Nem szabad összehasonlítgatni magad másokkal amúgy, ha te vagy valamelyik.
3/9 opened paradise válasza:
Ezek érdekes képek...
De talán én is azt mondanám,mint az első.
Valakire nagyon hasonlít...
4/9 anonim válasza:
Tucat lányok, Ctrl C+ Ctrl V, és egy icipici változtatás, ez a mai társadalom, mindkettő átlagos a mai világban, nincs semmi, amivel kitűnnének, minden 2. lány ilyen.
5/9 anonim válasza:
AZ elsőn a jobbos, de a másik lány is szép.
6/9 anonim válasza:
Akkor se lepődök meg, ha azt mondod, ikrek.
8/9 anonim válasza:
Szerintem mindkettő gyönyörű, de ha mindenképp választani kell, akkor talán az egyenes hajú.
9/9 anonim válasza:
A "kislányos" arcokat annyira nem szeretem, szóval én is a karakteresebb arcúra szavazok.
Amúgy ez teljesen szubjektív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!