Szerintetek hogy szebb egy lány? Sminkkel vagy smink nélkűl?
Bocs, lányként írok:)
Szerintem sokkal szebbek vagyunk smink nélkül, persze nagyobb alkalmakra jól jöhet, ha ki vagy festve:)
Én ezért is utálok sminkelni...
Én is lányként írom le a véleményemet:
a természetességet mindenki jobban szereti. A sminket egy álcaként, egy megtévesztésként is fel lehet fogni.
Úgy jó a smink, ha természetes, és nem 5 kiló vakolat van rajtad.
A pasid szemében akkor is szép leszel, ha reggel kócosan felkelsz az ágyból, és ilyenkor természetesen nincs is rajtad smink. :)
Egyértelműen sminkkel, aki azt mondja, hogy smink nélkül szebb, az valószínűleg nem tud szépen sminkelni. Persze nem kell túlzásba vinni, de egy alapozó+púder+szempillaspirál+ajakápoló kombináció mindenki kinézetén javít.
20/L
Van az embernek egy természetes ragyogása, amit a smink tökéletesen eltakar és egy mű-ragyogást ad. Ragyogás, lehet, de mű. Ráadásul eltakarja az alapból szép arcotokat. Higgyetek abban, hogy szépek vagytok, és nem az agyonsminkelt Photoshoppolt modellek a szépek!
Én alig tudok egy lány szemébe nézni, ha az ki van festve.
Ha azért sminkelsz, hogy tetszelegj valakinek, akkor annyit tanácsolok, hogy ne akard átverni! Az igazi önmagadat add! Nagy csalódás lehet, ha a megkedvelt szépségről kiderül, hogy csak festék. Ha pedig a srác a hibáidat látva (mert mindenkinek vannak hibái) nem akar elfogadni, arról jobb előbb tudni, mint amikor már nagyobb a tét (x év múlva).
Végezetül: bár kezd kimenni a köztudatból, de ha a "nélkül" szót rövid 'ü'-vel írod, az is szebbé tesz kicsit! ;)
25F
az első 2 lánnyal értek egyet.
Én utálom a sminket.
Egy lány vagy nő vagy szép smink nélkül is, vagy a smink sem fog segíteni ha rusnya.
Egyébként meg mi a francnak kéne kemikáliákat kenni a bőrünkre?
Van épp elég káros anyag a levegőben így is!
30/F
Ez egyéntől függ.Van aki smink nélkül is szép,van aki jobban néz ki,ha van rajta egy kis smink,s olyan is van,akinek nagyon jól áll az erős smink!
Csak ha sminkel az illető,jól kell tudni sminkelni,mert megbotránkoztató,vagy bohócosan nevetséges is tud lenni egy rosszul sikerült smink.Én pl.úgy nézek jól ki,tehát sokkal szebb vagyok,ha egy kis természetesnek látszó arcpírt teszek egy meghatározott helyre,tehát nem az egész arcomra,hanem csak a ,,pofacsontomra".
Próbáltam már rúzst,szemhéj,szemfestéket,de egyszerűen leöregít minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!