Mit gondoltok melyik lány lenne alkalmasabb modellnek? Ki a szebb?
Hát, milyen modellnek? Hobbifotózgatásra mindenki alkalmas. Kifutómodell az lehet, aki elég keveset eszik és elég sok embert khm... meggyőz.
Vékonynak mind a kettő vékony, de ennyi idősen (14-15) még könnyű megőrizni a kislányos alakot, később már nem annyira.
Az első lányka nekem olyan semmilyen, inkább menjen csak booowlingozni.
A második olyan Éjjel-Nappal Budapest típusú csaj, gyakorlatilag pont ugyanúgy néz ki, mint a műsorból az egyik lány. Arcra abszolút nem szimpatikus, és nem alkalmaznék olyat pl. divatfotózásra, akinek ki van tágítva a füle.
Ahogy látom, ő már előrébb tart a "karrierjében", mint a másik lány, bár ugye jó pénzért bárkit lefotóznak műteremben.
A kérdésre válaszolva : nekem egyikük sem tetszik, túl fiatalok, túl kislányosak, túl semmilyenek, túl tucatok. A második meg tinirib@*cnak néz ki, már bocsánat, de így van.
Ettől függetlenül, ma már modell BÁRKI lehet. Tényleg bárki. Csak pénz és bevállalósság kérdése.
Egyik sem.
Leírjuk ismét:
nem lesz minden vastagon sminkelt, pózoló kamasz libuskából modell.
Egyik sem szép, de akkor már az első eggyel elfogadhatóbb.
Egyikőjük sem fog nagy modellkarriert befutni.
Szép, de átlagos lányok csak.
Szerintem inkább tereld őket a való élet felé, valami használható szakma irányába.
De a kérdésedre:
Az alkalmasabb, aki képes elviselni, hogy folyton megalázzák, és szereti gyakori szexuális együttléteket "a főnökkel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!