Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mit gondoltok melyik lány...

Mit gondoltok melyik lány lenne alkalmasabb modellnek? Ki a szebb?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 17. 18:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem egyikben sincs semmi extra... A második elég ribncos fejet tud vágni, egyik válaszoló írta is a férfimagazinokat :D
2016. ápr. 17. 19:19
 12/31 anonim ***** válasza:
73%
Egyik sem alkalmas modellnek, de a második holtbiztosan egy svájci bordélyban fogja megkezdeni (vagy befejezni) a karrierjét. Tanulni, dolgozni egyik sem fog, ők ahhoz túl különlegesek, már persze saját maguk szerint. Meg az anyukájuk és a barátnőik is szépemnek hívják őket, ez pedig biztosan elég..
2016. ápr. 17. 19:19
 13/31 anonim ***** válasza:
78%

Hát, milyen modellnek? Hobbifotózgatásra mindenki alkalmas. Kifutómodell az lehet, aki elég keveset eszik és elég sok embert khm... meggyőz.

Vékonynak mind a kettő vékony, de ennyi idősen (14-15) még könnyű megőrizni a kislányos alakot, később már nem annyira.

Az első lányka nekem olyan semmilyen, inkább menjen csak booowlingozni.

A második olyan Éjjel-Nappal Budapest típusú csaj, gyakorlatilag pont ugyanúgy néz ki, mint a műsorból az egyik lány. Arcra abszolút nem szimpatikus, és nem alkalmaznék olyat pl. divatfotózásra, akinek ki van tágítva a füle.

Ahogy látom, ő már előrébb tart a "karrierjében", mint a másik lány, bár ugye jó pénzért bárkit lefotóznak műteremben.

A kérdésre válaszolva : nekem egyikük sem tetszik, túl fiatalok, túl kislányosak, túl semmilyenek, túl tucatok. A második meg tinirib@*cnak néz ki, már bocsánat, de így van.

Ettől függetlenül, ma már modell BÁRKI lehet. Tényleg bárki. Csak pénz és bevállalósság kérdése.

2016. ápr. 17. 19:23
 14/31 anonim ***** válasza:
2%
2. a szebb szerintem
2016. ápr. 17. 19:55
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első kis aranyos, bár elég markáns az álla, de összességében szép, csak én sem tudnám modellnek elképzelni, ő szimplán egy helyes fiatal lány :). A második nagyon-nagyon r.bis, mesterkélt arcú :S (na meg a furán biggyesztett ajkai...). Őszintén, egyik sem alkalmas igazán modellnek.
2016. ápr. 17. 20:00
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem.

Leírjuk ismét:

nem lesz minden vastagon sminkelt, pózoló kamasz libuskából modell.

Egyik sem szép, de akkor már az első eggyel elfogadhatóbb.

2016. ápr. 17. 20:25
 17/31 anonim ***** válasza:
72%

Egyikőjük sem fog nagy modellkarriert befutni.

Szép, de átlagos lányok csak.

2016. ápr. 17. 21:22
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
A második nagyon fullos lány...:)
2016. ápr. 18. 22:46
 19/31 anonim válasza:
A 2. csaj sokkal szebb sokkal k u r vásabb .
2016. ápr. 19. 07:25
 20/31 anonim válasza:

Szerintem inkább tereld őket a való élet felé, valami használható szakma irányába.

De a kérdésedre:

Az alkalmasabb, aki képes elviselni, hogy folyton megalázzák, és szereti gyakori szexuális együttléteket "a főnökkel".

2016. ápr. 20. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!