Modell szeretnék lenni, de anyám nem veszi komolyan. Hogy folytassam?
Anya most már valahogy nem akarja, de régebben ő jött mindig ezzel.
Egyszer az utcán szólított egy modell ügynök, (Pethő Bálint) és hívott modellkedni, beszélt anyával is meg minden. Én tökre komolyan vettem, és készültem a dologra. (Mellékesen mindenkit akivel találkozom, azt mondja h milyen modelles vagyok) 13 éves vagyok, karakteres arccal, 170 centivel, és 50 kilóval áldott meg a teremtő. Most ilyenkor mit lehet tenni? Én tényleg nagyon szeretném kipróbálni, csak nem tudom hogy mi legyen.
18 éves korodig nem tudsz ezzel várni?
Ennél vannak fontosabb dolgok:)
Szülői beleegyezés nélkül úgy sem tudsz mit tenni.
Ne vegyétek már el a kedvét...nem, nem ér rá 18 éves koráig. A profi modellek nagyon nagy százaléka 13-15 éves korban kezdett. Az Ellite modelnél is ilyen korban válogatják ki a modelleket. A méretei is rendben vannak, mert még nőni fog, fogyhat, formálódhat akármi. A lényeg a karakteres arc és személyiség, ami mindenképp megvan, ha az utcán felfigyeltek rá.
Szóval mindenképp vesd bele magad, ha anyukád látni fogja, hogy élvezed és komolyan érdekel előbb utóbb biztosan támogatni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!