Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » De most komolyan! Ki az, a...

De most komolyan! Ki az, a Palvin Barbi? Mitől olyan híres? Meg mégis kinek a kije? Annyi mindenki beszél róla, annyi helyen olvasni róla. De ki ő?

Figyelt kérdés

2014. júl. 9. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

Egy magyar modell: [link]

Smink nélkül pediiiiig: [link]

2014. júl. 9. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
egy lány aki jókor volt jó helyen. nem értem miért van rá kiakadva mindenki, másokról mért nem kérdezgetnek. Tyra Banks? ő is jókor volt jó helyen. ennyi. szépek,tehetségesek stb nem értem mi ellene ez a nagy lázadás.
2014. júl. 9. 17:25
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

tyra banks nőies és még most is szép. ez a kis senki viszont egy irritáló pocokfejű trampli, azzal a flegma, ostoba kifejezéssel a fején 24/7 amit a korosztálya összes többi tagja "visel". én felrúgnám, annyira irritál, és ettől függetlenül sem látok benne semmi szépséget vagy különlegességet. a másik ilyen nyomorék a cara delevingne, de hát ugye mindkettő mögött olyan hátszél van, hogy ha segg lenne az arcuk helyén, akkor is foglalkoztatnák őket.

nem, nem vagyok irigy, az én szememben a női szépségideál baromira nem ez.

2014. júl. 9. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
neked persze hogy nem. a szépség relatív dolog. és a modell szakmában a szépség teljesen mást jelent mint manapság másoknak. vannak olyan arcok amikre egy nem szakmabeli ember simán rámondaná hogy ronda/ocsmány,miközben mások odáig vannak érte hogy mennyire gyönyörű. és igen cara-nak tényleg van egy kis hátszele,de neki a személyisége a megnyerő és azért nem minden azon múlik hogy ki kinek a kicsodája. ott a tesója,ő azért annyira nem felkapott mint cara..szóval erről ennyit. Barbiért meg meg vannak halva az ügynökségek mert neki kifejezetten baba arca van és ez ritka. ennyi.
2014. júl. 10. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

Micsoda féltékenység.:)))))))

Most mindenki jön, hogy dehogy féltékeny hiszen Barbi olyan csúnya és unszimpatikus, de mindenki tegye a szívére a kezét és mondja úgy azt, hogy nem szeretne 3 óra munkáért 100 milliókat kapni..ha tud egyáltalán ekkorát hazudni magának.

Magyar modell aki tényleg jókor volt jó helyen és nem hátszéllel futott be hanem a személyiségével és azzal, hogy (akár hiszitek akár nem) nagyon tehetséges.

2014. júl. 10. 20:57
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

"de mindenki tegye a szívére a kezét és mondja úgy azt, hogy nem szeretne 3 óra munkáért 100 milliókat kapni..ha tud egyáltalán ekkorát hazudni magának."

Szívemre tettem: még a kétszerese sem kéne olyan áron, amit ők csinálnak. Másrészt tudom, hogy mindenki isteníti manapság a modelleket és ha rosszat mondok, akkor már irigy vagyok, de én 100 milliókért is lealacsonyító munkának tartom azt, ha valaki a testéből él meg.

2014. júl. 13. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
Basszus ,igen ez irigység,és miért???Nem hogy inkább örülnétek annak hogy egy MAGYAR modell és méghozzá sikeres,nem irigykedni kell!!És megtehetnê azt is hogy nem válalja fel a magyarságát,de ez nem így van ez azért jó nem??
2014. aug. 29. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:
A legtobb modell azert lett ilyen sikeres mert jokor volt jo helyen
2016. szept. 9. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
"Ez a kis senki" 😂😂😂😂 azert ismeri ot a fel vilag mert egy kis senki.
2016. szept. 9. 20:01
 10/10 Oliver James válasza:
Istenem mennyi buta ember van itt 🧐 és igen kurvára irigyek vagytok bezzeg ha fele ilyen sikeresek lennetek és szépek az életbe stb nem ezt mondanátok. El tudom képzelni a való életbe akik itt ilyeneket írnak hogy nézhetnek ki vagy mennyire lehettek sikeresek xd ez is egy szakma amit meg kell csinálni azt hiszitek ez milyen könnyű ? Kurvára nem amikor 40 fokba robotoltok vagy a hidegbe fel napon keresztül vagy tovább. Oda figyelni mit csináltok mit esztek stb. Meg felelni az elvárásoknak, és egyéb dolgoknak de ha ennyire faszan tudjatok a dolgokat menjetek ti is aztán hajrá mindenki előtt ott a lehetőség. Ja hogy valószínű csúnya vagy vagy kővér vagy lusta és nincs akarat erőd stb ? Mert valószínű ezért írogatok ilyeneket itt már aki ugye(negatív kommentelők). Meg szégyen árulja a testet ember ezek nem kur...ák. Menjel a fóti útra ott látsz olyanokat akik a testüket árulják barátom. Akik itt fikázták a modellkedést küldjétek képet kiváncsi leszek hogy néztek ki :))
2022. jún. 1. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!