Szerintetek ő mért nem lett olyan sikeres mint Palvin Barbi (kép)?
2013. nov. 11. 22:21
1/20 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint Palvin Barbi sokkal szebb, ebben a lányban kb. semmi sem fogott meg. Meg egy kicsit "kampóorr" beütése van.
2/20 anonim válasza:
Van még sok szép lány, akiket nem ismernek sokan. Szerintem nem kellene az összes szép lányt az ország lakosságának ismerni. Van, aki ezt nem is szeretné.
3/20 anonim válasza:
nem vagyok egy palvin fan, de tényleg 100x szebb. neki legalább nem lófeje van.
4/20 anonim válasza:
Szerintem Palvin Barbi szebb, de ettől függetlenül sok szebb lányt láttam már, mint P.Barbi, de úgyis abból lesz celeb, aki tud szopni meg egyebek.
5/20 anonim válasza:
??? mindenképpen máshogy néz ki, de egyiken sem szebb mint Barbi.
8/20 anonim válasza:
Első képen drogosnak nézném, másodikon olyan mint egy transzvesztita, harmadikon átlagos arc, az utolsó két kép még jó is, de nincs rajta semmi különleges.
A sikerhez meg nem szépség kell...
9/20 anonim válasza:
Viccelsz? Én is láttam már Palvin Barbinál szebb lányokat, akik mégcsak nem is modelkednek, de ez a lány távol áll tőlük meg Palvin Barbitól is, ő százszor szebb.
Ez a lány nem is szép.
10/20 anonim válasza:
nem szeretem barbit, de ez a lány sokkal kevésbé érdekes, szép, mint barbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!