Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A szepsegkiralynok es a...

A szepsegkiralynok es a modellok mitol ilyen sovanyok? Komolyan megeszik a koromlemosos vatát vagymit?

Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

...nem ez az általános.

Nem nehéz soványnak maradni, ha van pénzed, hidd el:D A hal+növényi tej+étvágycsökkentők+személyi edzők elég sokat segítenek a dolgon.

2014. szept. 10. 13:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Néhányan diétáznak, igen, de nem mérgeket esznek, hanem sok gyümölcs, zöldség, sovány húsok, semmi cukor stb. A legtöbben viszont genetikailag ilyenek, csak sportolnak, esetleg kicsit odafigyelnek, hogy ne minden nap a Mekibe ebédeljenek. Én is az útóbbiba tartozom, jók a génjeim és gyors az anyagcserém, ezáltal nagyon vékony vagyok. Nincs ebbe semmi különös, azt az üdítőbe áztatott vattát pedig csak az igen elvetemültek vetik be, ők többnyire étkezései zavarokkal is küzdenek.
2014. szept. 10. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Soványnak lenni nem nehéz, csak egészséges étkezés és torna, sport kell hozzá rendszeresen. Ami manapság úgy vettem észre, hogy nem menő dolog, mert mondjuk a strandokon nyáron 95%-ban csak elhízott nők/lányok voltak.
2014. szept. 10. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban rohadt unintelligens dolog viccet csinálni abból, hogy a társadalom milyen komoly befolyással lehet fiatal nők életére. Igen, vannak olyanok, akik narancsleves vattát esznek, de nem feltétlen ettől sovány valaki. Ez abszolút egészségtelen és káros dolog.

Van, aki alkatából adódóan sovány és nem igen hízékony, mások pedig a belüket kidolgozzák azért, hogy vékonyak maradjanak.

2014. szept. 10. 14:59
 5/12 anonim ***** válasza:
33%

Attól függ melyik. A vékonyságnak is van egészségtelen kategóriája, és ezek a lányok már sok esetben abba tartoznak.

A divatszkma az olyan mint az előadóművészet, ott az elmúlt negyven-ötven évben az élvonal 80%a tép valamit. Ha be vagy állva mint a gerely, akkor nem feltétlen kajálsz, viszont pörögsz egész nap.

És igen, egy részük nagyon egészségtelenül él.

2014. szept. 10. 15:32
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

Van olyan a ki megeszi a vattát.De szerencsére már kitalálták azt is,hogy hány kilo lehetsz minimum a szakmához,hiszen volt 1-2 dolog,ami elég tragikus volt.Most nem jut eszembe annak a modellnek a neve,aki több betegséggel is küzdött,de az ő hatására találták ki a minimum-ot.

Meg néha elfelejtjük,hogy nekik az a munkájuk,hogy jól nézzenek ki.Ezért nem hanyagolják el se a konditermet,se az étrendet.

2014. szept. 10. 16:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Vagy csak szimpla genetika. Én is bármit megeszek, csoki, gyorskaja, minden jöhet, nem sportolok, és mégis sovány vagyok. Én hízni szeretnék, de nem megy.
2014. szept. 10. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is genetika miatt vagyok ilyen, mint néhány előttem szóló. A legtöbb modell ilyen, de emellett valóban figyelnek az egészséges étrendre, illetve saját edzéstervük is van, hiszen a kifutón, fashion week-eken, fotózásokon sziporkázniuk kell. Látszik azokon a modelleken, akik betegek lennének, de már figyelnek erre az ügynökségek, és csak egészséges modelleket szerződtetnek. A sok rémhír, hogy vattát/zsebkendőt/stb esznek.. A legnagyobb része nem igaz. Persze, volt már rá példa, de nem ez a jellemző. A másik tévhit, az éheztetés.. Nem éheztetik magukat.

Szumma: ez adottság, mellette pedig egészséges életmód

2014. szept. 11. 19:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül tévhit. Adriana Lima, a Victoria's Secret modellje már sokszor beszélt erről. Az éves VS Fashion Show bemutatója előtt 1 hónapig a modellek napi 2x eddzenek, előtte 1 héttel csak fehérjeporon és vízen élnek. Az azt megelőző nap még inni sem szoktak.
2014. szept. 11. 21:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Ú még valami: oké, ha valaki genetikailag vékony, de attól még nem lesz szép. Egy testnek az izmok adják a formát, szóval nem olyan egyszerű egy modellnek jól kinézi :D
2014. szept. 11. 21:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!