A szepsegkiralynok es a modellok mitol ilyen sovanyok? Komolyan megeszik a koromlemosos vatát vagymit?
...nem ez az általános.
Nem nehéz soványnak maradni, ha van pénzed, hidd el:D A hal+növényi tej+étvágycsökkentők+személyi edzők elég sokat segítenek a dolgon.
Elsősorban rohadt unintelligens dolog viccet csinálni abból, hogy a társadalom milyen komoly befolyással lehet fiatal nők életére. Igen, vannak olyanok, akik narancsleves vattát esznek, de nem feltétlen ettől sovány valaki. Ez abszolút egészségtelen és káros dolog.
Van, aki alkatából adódóan sovány és nem igen hízékony, mások pedig a belüket kidolgozzák azért, hogy vékonyak maradjanak.
Attól függ melyik. A vékonyságnak is van egészségtelen kategóriája, és ezek a lányok már sok esetben abba tartoznak.
A divatszkma az olyan mint az előadóművészet, ott az elmúlt negyven-ötven évben az élvonal 80%a tép valamit. Ha be vagy állva mint a gerely, akkor nem feltétlen kajálsz, viszont pörögsz egész nap.
És igen, egy részük nagyon egészségtelenül él.
Van olyan a ki megeszi a vattát.De szerencsére már kitalálták azt is,hogy hány kilo lehetsz minimum a szakmához,hiszen volt 1-2 dolog,ami elég tragikus volt.Most nem jut eszembe annak a modellnek a neve,aki több betegséggel is küzdött,de az ő hatására találták ki a minimum-ot.
Meg néha elfelejtjük,hogy nekik az a munkájuk,hogy jól nézzenek ki.Ezért nem hanyagolják el se a konditermet,se az étrendet.
Én is genetika miatt vagyok ilyen, mint néhány előttem szóló. A legtöbb modell ilyen, de emellett valóban figyelnek az egészséges étrendre, illetve saját edzéstervük is van, hiszen a kifutón, fashion week-eken, fotózásokon sziporkázniuk kell. Látszik azokon a modelleken, akik betegek lennének, de már figyelnek erre az ügynökségek, és csak egészséges modelleket szerződtetnek. A sok rémhír, hogy vattát/zsebkendőt/stb esznek.. A legnagyobb része nem igaz. Persze, volt már rá példa, de nem ez a jellemző. A másik tévhit, az éheztetés.. Nem éheztetik magukat.
Szumma: ez adottság, mellette pedig egészséges életmód
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!