Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Biztatnátok kicsit?

Biztatnátok kicsit?

Figyelt kérdés

Beválogattak egy szépségversenyre, 27 éves vagyok, 2 pici gyermekem van. Nagyon régóta vágytam már rá, most mégis meg vagyok ijedve. A versenytársaim mind fiatalabbak, szebbek, gyermektelenek és tartok attól, hogy ki fognak nézni...

Biztatnátok pár szóval? Vagy tényleg ciki, hogy az ilyen versenyekhez képest "öreg" fejjel jelentkeztem?

2015. júl. 30. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szépségverseny ez?

99 %-ban kizáró ok a gyerek.

2015. júl. 30. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Hajrá!
2015. júl. 30. 08:40
 3/6 anonim válasza:
Első k**a nagy biztatás volt haha
2015. júl. 30. 08:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére itt nem volt kizáró ok, tudnak róla. Meg amúgy nem látszik, csak nekem vannak félelmeim...
2015. júl. 30. 08:52
 5/6 Lora1 válasza:
Nyugi. Ha tényleg ezt szeretnéd csinálni akkor mindenképpen érdemes belevágni. És valószínűleg azért gondolod hogy ők szebbek mert túlságosan izgulsz. Ha meg kinéznek akkor azt csak azért teszik mert fének hogy te jobb vagy. Csak add önmagad, mosolyogj és nem lesz baj. Hidd el meglesz az eredmény. :)
2015. aug. 2. 18:11
 6/6 abcz ***** válasza:

NEM

NEM

NEM

NEM

NEM

NEM

NEM

NEM

NEM

NEM

ESÉLYED SINCS

NEM

NEM

NEM

KIZÁRT

NEM

NEM

ROND

NEM

NEM

NEM

NEM

NEM

DAGI

NEM

NEM

SZŐRÖS

2015. aug. 23. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!