Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok, biztatnatok egy...

Lombikosok, biztatnatok egy kicsit?

Figyelt kérdés

Ismeretlen eredetü meddöseg miatt lombik elött allunk. Nagyon bizakodó voltam kb. két hétig (az orvosok bíztattak, hogy jók az esélyeink, olvastam statisztikát, abban is ez állt) Aztán rábukkantam sajnos olyan fórumokra is, ahol azt ecsetelték, hogy a lombik legtöbbször ismeretlen eredetü meddöseg eseten nem sikerül. A PCT-n és genetikán kivül már minden vizsgálaton túl vagyunk ( a PCT gondolom ugyis mindegy, a genetikat meg bizots megcsináljak), és minden ok. Tényleg minden.

Annyire szeretném, hogy sikerüljön az elsö lombik, de úgy félek is töle, hogy mit teszünk, ha nem sikerül.. :( Próbálok pozitív lenni, és arra gondolni, hogy az orvos csak jobban tudja, de sajnos már nagyon sok rossz tapasztalatom volt orvosokkal.

Aki járt hasonló cipöben, az tudna pár bíztató szót írni? Köszönöm elöre is!

2015. máj. 1. 11:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%

Az ismeretlen eredetu meddoseggel pont az a baj, hogy nem tudni, mire kell vigyazni.

Ket ismerosom van ilyen helyzetben. Az egyiknek a 8. lombik sikerult, a masik az 5. utan anyagi okokbol feladtak.

2015. máj. 1. 13:38
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Egészen öszintén én nem pont ezt értettem a bíztatás alatt... most csak még jobban meg vagyok ijedve. :(((
2015. máj. 1. 14:21
 3/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, csak nem akartalak amitani.

Biztos vannak, sot olvasom is itt Gyk-n, hogy sokaknak elsore osszejon. Nem tudom, hogy nekik ismeretlen eredetu-e a meddoseguk.

Keress interneten olyan forumokat, ahol lombikosok vannak. Ott egy helyen rengeteg tortenetet olvashatsz, es leirhatod a felelmeidet, kerdeseidet.

2015. máj. 1. 14:35
 4/22 A kérdező kommentje:

Nem haraxom, csak mondjuk lehet egy kis bíztatás jobban esett volna. Még ha hitegetés is. Mert ez nekem most kb. úgy jött le, hogy felejtsd el, úgysem fog sikerülni.

Na mindegy nem érdekes.

2015. máj. 1. 15:26
 5/22 anonim ***** válasza:
Hat jo, akkor hajra, biztos elsore osszejon...
2015. máj. 1. 15:41
 6/22 Eufrozi ***** válasza:
51%
Ne foglalkozz a vészmadarakkal,és az energiavámpírokkal. Magadra figyelj,legyél pozitív és higyj.A hit nagyon sokat számít,ne hagyd hogy lehúzzanak!Sok sikert kívánok!
2015. máj. 1. 16:32
 7/22 A kérdező kommentje:
Utolso, köszönöm neked. Te megertetted! Pont erre gondoltam, mikor kiirtam a kerdest. Köszönöm!
2015. máj. 2. 10:23
 8/22 anonim ***** válasza:

Mi is lombik előtt állunk, bár mi tudjuk, miért. Ennek ellenére megértelek. Én azt tudom mondani neked, hogy hagyd a csudába a statisztikákat, mert megőrülsz.

Egyszerűen csak higgy benne, hogy menni fog, sikerülnie KELL. Lesz kisbabátok. Én is ezt teszem.

Hogy eltereljem a figyelmemet, igyekszem olyan dolgokat csinálni, amiben örömöt lelek, ami felszabadít és boldoggá tesz, nem görcsölök rá. :) Sok sikert nektek!!!

2015. máj. 2. 12:46
 9/22 anonim ***** válasza:

A lombikhoz csak pozitívan lehet hozzáállni.

Melyik intézetbe jársz?

Tapasztalatból mondom, hogy nem árt néha az embernek a saját feje után mennie. Én a helyedben megnézetném (magánúton is), amit még nem néztek.

Nekem akkor sikerült a lombik, amikor endokrin szempontból helyretettek, pedig normálisak voltak az értékeim, csak baba szempontjából nem. És nálam/unk tudták az okát.

2015. máj. 2. 12:52
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Utolsó elöttinek kivanom, hogy sikerüljön nektek is, meg nekünk is. Teljesen igazad van, hülyeseg bújni a statisztikát... Csak olyan jó lenne, ha lenne egy program, amibe beírom a nevem, és megmondja, mi lesz a lombik eredménye... :)

Utolsónak: Endokrin szempontbol elvileg nincs gond. Egy évig kezeltek a Mensmentisben, az ottani doktornö nagyon bíztatott, hogy sikerül az elsö (vagy rosszabb esetben a második lombik). Remelem neki lesz igaza.

2015. máj. 2. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!