Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? Mennyire tetszhetek az embereknek vagy lehetek szimpi? Szerintetek lehetnék (fotó) modell és/vagy manöken? Mert mindig is erre vágytam. [Fotó lent]

Figyelt kérdés

Még sosem találkoztam akinek bejöttem volna, vagy tetszettem volna stb. Ezért kérdezem, hogy a külsőmmel van valami baj?

Kedves, mosolygós, érzékeny vagyok, mindig segítek másoknak, szeretek focizni, és sokat nevetek. De szoktam komoly is lenni, jó tanuló vagyok, majdnem mindenből 5ös (de délutánonként nem tanulok sokat, mert szerencsére könnyen megjegyzem mindent, szóval szabad időm is van.) Lovagolok, és táncolnék csak nincs hozzá partnerem (mert legszívesebben barátnőmmel táncolnék)...

[azért írtam ezt le, hogy a kisugárzásomat valamennyire visszatudjam adni]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 3. 11:13
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Szerintem ne változtass semmit te így vagy tökèletes. Nekem bejön a stílusod tuti jó modell lenne belőled. Sok sikert hozzá! :)

18/L

2015. febr. 22. 17:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Az első meg az utolsó képed nagyon jó. Úgy látom, a korosztályod valamiért nagyon ebben a "modell akarok lenni" dologban nőtt fel. Azért végezz el valami rendes egyetemet is (jogi, orvosi, esetleg mérnöki pálya). A manökenségre való alkalmassághoz kéne egy olyan kép, ahol valami látszik is a testalkatodból. A focin kívül mit sportolsz?
2015. márc. 14. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!