Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? Mennyire tetszhetek az embereknek vagy lehetek szimpi? Szerintetek lehetnék (fotó) modell és/vagy manöken? Mert mindig is erre vágytam. [Fotó lent]

Figyelt kérdés

Még sosem találkoztam akinek bejöttem volna, vagy tetszettem volna stb. Ezért kérdezem, hogy a külsőmmel van valami baj?

Kedves, mosolygós, érzékeny vagyok, mindig segítek másoknak, szeretek focizni, és sokat nevetek. De szoktam komoly is lenni, jó tanuló vagyok, majdnem mindenből 5ös (de délutánonként nem tanulok sokat, mert szerencsére könnyen megjegyzem mindent, szóval szabad időm is van.) Lovagolok, és táncolnék csak nincs hozzá partnerem (mert legszívesebben barátnőmmel táncolnék)...

[azért írtam ezt le, hogy a kisugárzásomat valamennyire visszatudjam adni]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 3. 11:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani de akkor te most lány (és leszbikus) vagy fiú vagy?

Nekem annyira nem esett le se a képekből sem a bemutatkozásból(inkább lányra tippelnék).

Igazából nem tudok mit tanácsolni mert nem tudom hogy akkor most melyik nemhez tartozol csak azt hogy barátnőt akarsz.

2015. febr. 3. 15:19
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem van esélyed, jól nézel ki:))
2015. febr. 3. 18:11
 13/22 anonim válasza:

Őszinte leszek és nem akarlak megbánti csak a javadat szeretném.

A leírásból szimpatikusnak tűnsz, de a képek alapján változtatnék a külsődön. A szemüvegedet kontaklencsére cserélném és a hajadbòl is vágatnék. Ha elmész egy JÓ fodrászhoz akkor ő tud majd jó tippeket adni, hogy mit is kéne vele kezdeni, hogy előnyös legyen neked.

Olyan közeli, felnézős képet meg ne csinálj többször. Kicsit para.

2015. febr. 3. 19:07
 14/22 anonim válasza:
Előző vagyok. Megbántani**
2015. febr. 3. 19:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Eléggé melegnek tűnsz, ez a helyzet. Én is azt hittem,hogy lány vagy. Ennek ellenére helyes vagy és nekem bejönnél, nekem tetszenek a kissé meleg beütésű pasik. De sok lánynak nem, főleg ha tényleg melegnek gondolnak,akkor nem is fognak rád férfiként tekinteni. Kicsit szedhetnél magadra, pár kilót, nem kell magad kigyúrni,de nagyon vékony vagy. És az öltözködésed sem túl férfias. Szerintem ezzel van a gond. Én nem tudnálak komolyan venni így. Pedig tényleg helyes vagy.

26/N

2015. febr. 5. 14:57
 16/22 anonim válasza:
Inkább bújj el!
2015. febr. 6. 11:23
 17/22 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki :) Nekem szimpatikus vagy a leírtak alapján,és 19 éves vok :)
2015. febr. 6. 17:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Inkább legyél szinész az "Éhezők viadalában".

De szóse róla ez a cingár alkat igencsak egyedi, talán egy termék rád talál amire csak te lehetsz jó, semmise kizárt, de inkább a balettal próbálkozz.

2015. febr. 12. 14:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem elég furi ízlésem van a barátaim szerint, szóval ne rám alapozz :D Szerintem istentelenül jóképű vagy! Ahhw, pont az esetem! Ilyen fiúk miért nincsenek többen?

Nem tudom, hogy modell/ manöken lehetnél-e oda nem tudom a követelményeket. :) De áh, basszus, miért nem találkoztam hasonló fiúval?

17/L

2015. febr. 12. 20:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Jah, előző vagyok, kérlek NE CSERÉLD A SZEMÜVEGED KONTAKLENCSÉRE! Kérlek! És a hajad is jó így. :)
2015. febr. 12. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!