Mell 87, derék 54, csípő 90,160cm,47kg, így lehetek fotómodell?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy alacsony vagyok, de ruhamodellként szerintetek lenne esélyem? Az arcom szép, bőrhibáim nincsenek.2015. jan. 25. 13:52
1/10 anonim válasza:
Lehetsz ha van rá elég pénzed és időd. Gyakorlatilag bárki lehet fotómodell. Nem kell hozzá szépnek sem lenni.
4/10 anonim válasza:
Szép vagy, szerintem lenne. Próbálkozz.
5/10 anonim válasza:
Nincs karakteres arcod. Rengeteg időd és pénzed rámegy erre, nem csak modellszakma van a világon. Nem értem a sok éretlen kislányt, miért akar mindenki modell lenni. Nincs külön fotómodell, arcmodell, kifutómodell... alacsony vagy, 172 cm alatt szóba sem állnak Veled.
6/10 anonim válasza:
Nagyon off, de gyönyörű ez a ruha! Megmondanád, hogy hol vetted? Köszönöm!
7/10 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy fotómodell. Modell van, de az valahol 180cm-nél kezdődik.
8/10 anonim válasza:
szia szerintem szép vagy viszont ahhoz hogy modell legyél változtasd ezt a borzasztó hajszínt valami sokkal természetesebbre...valamint ha fotó modellnek jelentkezel akkor ott ugye nem arra kiváncsiak hogy hogy nézel ki egy kiló vakolattal a fejeden szóval ha behívnak castingra akkor egy minél egyszerűbb külső megjelenésre törekedj mind sminkelésileg mind ruházatilag
9/10 anonim válasza:
NINCS FOTOMODELL A ruhakat is a normalis kifuto modellek reklámozzák
10/10 anonim válasza:
Gondoltam válaszolok,hát ha valaki még elolvassa.Igenis van kifutó és fotó modell.Ezt pedig egy profitól hallottam.Mondta is hogy ahhoz nem kell akkora magasság.(165-170)Amúgy az ázsiaiaknál a legtöbb modell 165-170 körül van.Az ilyen fashion Week kifutós munkáknál szoktak minél magasabbat keresni.Ha szép arcod van akkor csak azzal is lehet modelkedni.(Az ázsiai részt egy német,de amúgy a videójoba angolul beszélő youtubertől tudom.Ő Koreába él és főleg arc modelkedik Sissel a neve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!