Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? Mennyire tetszhetek az embereknek vagy lehetek szimpi? Szerintetek lehetnék (fotó) modell és/vagy manöken? Mert mindig is erre vágytam. [Fotó lent]

Figyelt kérdés

Még sosem találkoztam akinek bejöttem volna, vagy tetszettem volna stb. Ezért kérdezem, hogy a külsőmmel van valami baj?

Kedves, mosolygós, érzékeny vagyok, mindig segítek másoknak, szeretek focizni, és sokat nevetek. De szoktam komoly is lenni, jó tanuló vagyok, majdnem mindenből 5ös (de délutánonként nem tanulok sokat, mert szerencsére könnyen megjegyzem mindent, szóval szabad időm is van.) Lovagolok, és táncolnék csak nincs hozzá partnerem (mert legszívesebben barátnőmmel táncolnék)...

[azért írtam ezt le, hogy a kisugárzásomat valamennyire visszatudjam adni]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 3. 11:13
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
27%
te jó ég...de ronda gyerek vagy te!
2015. febr. 3. 11:19
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon szimpatikus vagy a kép és a leírás alapján.

Bár még nagyon fiatalka lehetsz.

Én azt tanácsolom, hogy menj el egy tánciskolába. Ugyanis mindig az a gond, hogy sokkal több lány van, mint fiú. Szóval ott biztosan találnál táncpartnert és egyébként is szerezhetnél új barátokat, és talán egy kedves lányt is megismerhetsz.

2015. febr. 3. 11:25
 3/22 A kérdező kommentje:

köszönöm az ötletet. Nagyon kedves amit leírtál. Tudnál esetleg ajánlani jó tánciskolát?

17 éves vagyok.

2015. febr. 3. 11:27
 4/22 anonim ***** válasza:
3: Melyik városban keresel tánciskolát?
2015. febr. 3. 11:30
 5/22 A kérdező kommentje:

Budapest

(11.ker, szóval a 17.ik ker pl. már nagyon messze van)

2015. febr. 3. 11:35
 6/22 anonim ***** válasza:

Akkor sajnos nem tudok segíteni, mert én nem pesti vagyok.

Viszont neten biztosan találsz majd. Illetve, utcán is szoktak lenni plakátok, hirdetések.

2015. febr. 3. 11:57
 7/22 anonim ***** válasza:
65%
Ne haragudj elsőre azt hittem csaj vagy. Egy leszbikus vagy fiús csaj. Ebben az esetben simán lehettél volna modell.
2015. febr. 3. 12:16
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szimpatikus vagy a leírtak alapján, szerintem az arcod is megvan a modellkedéshez. Biztos volt már olyan, akinek tetszettél, csak sokan félnek ezt kimutatni.
2015. febr. 3. 12:25
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg elég lányos vagy, az első két képen azt hittem én is, hogy lány vagy. Ettől függetlenül szimpatikus vagy :)
2015. febr. 3. 12:26
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
A model szakma szereti az egyedi megjelenést, ma már nem csak a szépség számít, mint a szépségversenyeken, uh szerintem lenne esélyed. Amit én tanácsolnék, hogy változtass valamit a hajadon, mert így olyan semmilyen a frizurád.. Sok sikert kívánok!
2015. febr. 3. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!