Szerintetek meg kéne próbálnom?
Arról lenne szó, hogy a közelmúltban többször is leszólítottak utcán, kávézóban, stb. helyeken emberek ( fiatal nő, fiatal fiú, idősebb nő) hogy nem gondolkodtam-e el a modellkedésen. Eddig az összeset visszautasítottam vagy ha el is akartam menni közbe jött valami fontos. A kérdésem a következő: ezek szerint érdemes lenne megpróbálnom vagy hagyjam?
Mármint magas vagyok (173+cm) , vékony(48-kg), természetes haj, szem, /állítólag/ barátságos arcú. (nem szeretnék pontos személyleírást bocsi)
Az legutóbbi ajánlatom az Attractive-től kaptam.
Belső oldalt valamennyire ismerem már mert nővérem félig-meddig benne van a szakmában.
Hahaa.. A méreteim nem tudom pontosan. Sose kellett lemérnem (most akartuk).
Az evéssel nincs gondom. Mármint nem tudok sokat enni+ mostanában elég rendszertelenül, amit már kezdenek "kiigazítani".
Nem, tényleg nem nagy álmom, én inkább a kamera másik végén álltam, műveszetis diákként. :D
Mellékesen még valaki ellátna egy kis infoval erről a cégről? Nem mozgok otthonosan ebben a világban. :')
Hát nem mondom hogy nem álmodoztam róla kiskoromba, de azt "gyermeki-lelkesedés"-ként könyveltem el.
És tisztában vagyok, hogy nem nagy az esélye hogy befussak a szakmába, de most úgy vagyok hogy ha nem próbálom nem is tudom meg.
Viszont félek is hogy nem bírnám. :') /elszánt és makacs vagyok azt hagyjuk meg></
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!