Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek meg kéne próbálnom?

Szerintetek meg kéne próbálnom?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy a közelmúltban többször is leszólítottak utcán, kávézóban, stb. helyeken emberek ( fiatal nő, fiatal fiú, idősebb nő) hogy nem gondolkodtam-e el a modellkedésen. Eddig az összeset visszautasítottam vagy ha el is akartam menni közbe jött valami fontos. A kérdésem a következő: ezek szerint érdemes lenne megpróbálnom vagy hagyjam?

Mármint magas vagyok (173+cm) , vékony(48-kg), természetes haj, szem, /állítólag/ barátságos arcú. (nem szeretnék pontos személyleírást bocsi)

Az legutóbbi ajánlatom az Attractive-től kaptam.

2014. nov. 12. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor igen :) és mindig maradj ilyen szerény és alázatos!!
2014. nov. 12. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, nézd, ha szeretnéd, akkor próbáld meg, de mivel ahogy látom, nem ez életed nagy álma, ezért valószínűleg amint meglátod ennek az egésznek a belső oldalát, rögtön el fogsz menekülni. Tapasztalat, pedig nekem nagy álmom volt ez, most pedig életem legnagyobb stressze (eddzél, de izmos ne legyél, vékony legyél, de hol vannak a formáid? 62-es a derekad este hatkor vacsora után, hogy gondolod ezt úgy mégis?). Tehát, ez alapján mérlegelj.
2014. nov. 12. 20:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Belső oldalt valamennyire ismerem már mert nővérem félig-meddig benne van a szakmában.

Hahaa.. A méreteim nem tudom pontosan. Sose kellett lemérnem (most akartuk).

Az evéssel nincs gondom. Mármint nem tudok sokat enni+ mostanában elég rendszertelenül, amit már kezdenek "kiigazítani".

Nem, tényleg nem nagy álmom, én inkább a kamera másik végén álltam, műveszetis diákként. :D

Mellékesen még valaki ellátna egy kis infoval erről a cégről? Nem mozgok otthonosan ebben a világban. :')

2014. nov. 12. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Valahol igaza van az előttem szólóhoz.Bár nem tűnik annak, ez egy igenis nehéz szakma. Általában ezek a modellek mind önértékelési zavarokkal kűzdenek, illetve étkezési zavarokkal is, de csinálják mert ez az álmuk. Ha neked nem iagazán ez az életcélod,az egészségedet meg végképp nem akarod kockára tenni igazán sikeres nem leszel..1000 lányból 1 fut be igazán. És nem bántani akarlak, vagy elijeszteni, az is lehet hogy elmész és rájössz hogy életed végéig ezt akarod csinálni. De az elhangzottak alapján... Próbáld ki, aztán tedd azt amit jónak látsz :) Remélem azért tudtam segíteni :)
2014. nov. 13. 15:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát nem mondom hogy nem álmodoztam róla kiskoromba, de azt "gyermeki-lelkesedés"-ként könyveltem el.

És tisztában vagyok, hogy nem nagy az esélye hogy befussak a szakmába, de most úgy vagyok hogy ha nem próbálom nem is tudom meg.

Viszont félek is hogy nem bírnám. :') /elszánt és makacs vagyok azt hagyjuk meg></

2014. nov. 13. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:
az Attractive csak top csajokat vesz fel, náluk nincs olyan hogy meghíztál pár centit a fenekedre vagy a derekadra, mert akkor a viszont látásra! És igen, a legtöbbjük jól dolgozik.
2014. nov. 14. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!