Most meg kéne próbálnom vagy nem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel tök jól megvagyok. Sokat nevetünk, és jól érzem magam vele. De az a baj, hogy nem tudom vele elképzelni a jövöt, de ö igen. Nagyon aranyos, nagyon szeretné azt, hogy összejöjjek vele, de én bizonytalan vagyok.
Ráadásul megvolt már az elsö csók is, ami nem volt olyan nagy élvezet...legalábbis nekem.
Ti mit tennétek a helyemben?
2013. júl. 23. 11:14
1/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha még messze vagy házasságtól, miért ne?
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne nagyon játsz az érzelmeivel,mert én is voltam pont egy ilyen helyzetbe és bele estem a csapdába összejöttünk és nem igazán voltam boltdog vele,ezért 4 hónap után viszlátot mondtam...azaz mondtam volna ha hagyta volna hisz ő már annyi tervet szőtt meg minden én meg persze csak azrt voltam vele hogy ne bántsam meg. Ezért 2 hosszú alatt egy fiút nem engedett a közelembe mindenkivel verekedni akart, fenyegetőzöttstb 2 évembe telt mig le tudtam szedni magamról...Remélem kicsit segitettem.
3/4 anonim válasza:
Bocsi a helyesírásért siettem..:P
4/4 A kérdező kommentje:
Hát 19 éves vagyok.
Ès igen, nagyon sokat segített ez most nekem. Èn is éppen ettöl félek, hogy mi van akkor, ha nem tudom majd lerázni magamról, ha már nagyon nem jó a dolog. Mondjuk ö nem verekedös, de attól még megbántanám azzal, ha pár hónap után megmondanám neki, hogy ez így mégsem jó. Mármost is kiakasztom azzal, hogy nem tudok neki választ adni :(
2013. júl. 26. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!