Ki kéne próbálnom a pelenkát?
Figyelt kérdés
Infantilis vagyok, de nem szexuálisan, csak jó érzés gyerek ruhában lenni, és így játszani. Szerintetek nagyon gáz lenne ha kipróbálnám?
18f
2011. júl. 27. 17:51
1/6 anonim válasza:
Dehogyis, ez 18 évesen teljesen normális. Ha szobatiszta lennél, na az gáz lenne
2/6 anonim válasza:
Dehogy gáz! Én is 18 vagyok és még mindig szopok.
3/6 anonim válasza:
Utolsó: az hogy ez gáz-e attól függ, hogy fiú vagy-e vagy lány
4/6 anonim válasza:
infantilis egyenlő visszamaradott,és amiint írtad nem szexuálisan tehát nem testileg,hanem szellemileg fogyatékos vagy,ez megmagyarázza hogy miért akarsz gyerekruhában lenni.
de akkor minek irogatsz itt? menny el valami intézetbe inkább vagy keress valami orvost
5/6 anonim válasza:
megnyugodtam, nem csak én vagyok ilyen.
neked is van cumid? ugye milyen jó a pelenkába dugdosni... és amikor a barátnőm gyereketetőbe ültet és bejön rendőrnéninek öltözve ostorral... és hozza aahh... bébipapit.. hmmm
6/6 anonim válasza:
Próbáld, persze.
Jó dolog, elhiheted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!