Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig rossz pasiba szeretek bele, meg kéne próbálnom ésszerűen párt választanom, akkor is, ha nem vonz?
próbáld meg
egy ideig biztos működne
lehet megismered olyan oldalát is ami által beleszeretsz ;)
Nézd, ha egy év alatt nem alakult ki semmi benned a srác iránt, kevés az esélye, hogy valaha is fog. Én nem azt mondom, hogy egy barátságból nem lehet kapcsolat, de ahhoz vonzalomnak is ki kell alakulnia.
Én nem is egyszer megpróbáltam olyannal a kapcsolatot, akihez nem vonzódtam. Katasztrofális volt. A végén már a jelenléte is idegesített.
Azt sem mondom, hogy a külső számít a legjobban, hisz szerettem már bele olyanba, akire tényleg a legjobb szándékkal sem lehetett rámondani, hogy jól néz ki, de annyira elvarázsolt az egyéniségével, hogy végül már fizikailag is vonzódtam hozzá.
Azt tudom tanácsolni a saját keserű tapasztalataim alapján, hogy ne kezdj bele olyan kapcsolatba, amiben egyáltalán nem vonzódsz a másikhoz, mert mindketten sérülni fogtok, ő pláne.
Persze más, ha közben kialakul a vonzalom, de addig ne.
Olyan emberrel összejönni, aki csupán logikus döntés, de nem vonz, semmi értelme, megnyomorítod magad is és őt is. Pontosan ugyanolyan elb.aszott dolog, mint olyan emberrel szemben ábrándokat táplálni, aki iránt lángra gyúlnak a hormonjaid, de szarik a fejedre. Hidd el, a ló túloldalán pontosan ugyanakkorát esik az ember, mint emezen.
Ellenben az megfordult már a fejedben, hogy ne akarj mindenképpen párkapcsolatot? Miért nem opció az senkinek, hogy önállóan megpróbáljon boldog lenni, és akkor párkapcsolatba kezdeni, amikor TÉNYLEG egy megfelelő partnert talál. Ez miért olyan ördögtől való gondolat?
6-os vagyok. Még annyi, hogy nemcsak ez a két véglet létezik. Olyat kell találnod, akit kedvelsz és akihez vonzódni is tudsz és ő is komolyan gondolja veled.
Lehet, hogy sokáig kell keresgélni, de van ilyen. Ez is saját tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!