Ha egy 11éves lány 60kg az normális?
Figyelt kérdés
Van egy barátom aki 11éves és 60kg.vicces lány.az osztálytársai szerint szép,de szerinte nem,azért mert nem egy 50kg-s lány.szerinte lehetne szebb.2013. dec. 2. 14:40
1/14 anonim válasza:
én 23 vagyok, és tíz kilóval könnyebb...
de mondjuk nem ettől függ, h valaki jól néz ki e, hanem milyen az alakja összességében, vagy az a kis túlsúly hol van rajta
Kép nélkül én nem tudom megmondani, h milyen, de mondjuk azért tovább már nem kéne hízni,
2/14 A kérdező kommentje:
osztálytársai közül ő inkább a kevésbé hízottabb osztályba kerül.barátai kb.70-75kg=ez nem normális:)
2013. dec. 2. 14:50
4/14 anonim válasza:
Nem normális szerintem, fogyhatna kicsit, mert valószínűleg csak egyre jobban elhízik:s én is így voltam:s
5/14 anonim válasza:
Hát nem.. Bár sokmindentől függ. Ha magas oké, vagy majd pár év múlva leadja. Sokat fog még változni a teste, még csak most kezd el kamaszodni.
7/14 anonim válasza:
szerintem nem, 19 éves vagyok és 45 kg, de nem is vagyok túl magas
8/14 anonim válasza:
Ha 170(kétlem,hogy 11 évesen annyi)akkor igen.
Ha 150-155 akkor fogyhatna.
9/14 anonim válasza:
Hány cm? Mert én 17 évesen 165-höz vagyok 46.. Oké, ez mondjuk már baromi vékony, de 11 évesen a 60 szerintem sok.
10/14 anonim válasza:
Kislányom tanulj meg írni aztán kritizálj másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!