Szerintetek az normális, ha egy 13 éves lány egy
farmernadrágban, tornacsukában, és egy egyszerű lányos
pólóban van?
1/10 anonim válasza:
Nem, nem normális! Remélem elcsap egy busz, mert jobb lenne a világnak nélküled!
*sarcasm off*
2013. aug. 28. 15:19
érdekes. minden veled egykorú kislány így jár. nem értem miért cukkolnának. semmi különös nincs benne. sőt! az átlagosnál is átlagosabban öltözködsz. még hogy tróger...
2013. aug. 28. 15:37
Attól függ hogy milyen állapotban vannak a ruháid. Ha szakadt cipő, koszos farmer (vagy minden nap ugyan abban vagy) akkor lehet hogy szólnak. Ha a pólódon virít hogy tiszta kínai, mert tele van csicsás dolgokkal, azért is lehet hogy szólnak.
Nem magamból indulok ki, hanem másokból. Vannak olyanok, akiknek ez a legfontosabb dolguk, hogy a ruháddal legyenek elfoglalva.
2013. aug. 28. 15:37
4/10 A kérdező kommentje:
Nem szakadt, és nem is koszos, sőt, általában márkás, de szar érzés, hogy a suliban a többi lány mindig fiúsnak hív, csak mert nem szeretem a szoknyákat.
Nem tudom,milyenek az osztálytársaid....Nálunk az összes csaj így öltözködik,nyáron meg rövidgatya,néha szoknya,atléta vagy vékony póló,tornacsuka vagy szandi.Nem vagy tróger,nálunk még az évfolyamtársnőim is így öltözködnek.Teljesen átlagos vagy.:D 13/L
2013. aug. 28. 16:19
a többiek az osztályodban állandóan szoknyában járnak? ezt nem csak kitaláltad? sántikál ez az egész történet. nem reális számomra
2013. aug. 28. 16:24
Nálunk is mindig a farmer+poló+pulcsi volt a nyerő, mindegy hogy tél-tavasz-nyár vagy tél.
Szóval igen: normális
2013. aug. 28. 16:36
13 évesen hova csípd ki magad? Ha lehetne, én melegítőben mennék iskolában, kinek van hangulata magassarkút felvenni, amikor normál esetben még aludna? :D
Szerintem teljesen normális, nem értem minek cikiznek vele, nálunk a menőbb csajok se hordanak mást... 13 évesen én is ilyenekt hordtam, mostanában szerettem meg a ruhákat, mert bakancssal jól néznek ki, de attól nem hordok azt minden nap, általában deszkás cipő+farmer+póló...
15/L
2013. aug. 28. 17:14
9/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem mondtam, hogy a többi csaj minden nap szoknyában van, és még csak nemis kitaláció, egyszerüen, csak úgy öltözködnek, mint a 20 évesek...és most döbbentem rá, higy teljesen normális vagyok, és a többiek plázap_csák xd
10/10 anonim válasza:
Én is így öltözködöm. Csőfarmer, tornacipő, póló, pulcsi. És a menőbb osztálytársaim is így öltözködnek, csak ők mindig mindenből a legmárkásabbat veszik meg és mutogatják egymásnak, hogy H&M, meg hasonló helyekről vannak a ruháik. Egyszer például elismerően néztek, amikor meglátták a pulcsim címkéjét, hogy H&M-es. De ha neked úgy tetszik és kényelmes, akkor öltözködj úgy, teljesen normális. 15/L
2013. aug. 30. 12:11
Kapcsolódó kérdések: