Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az normális, ha...

Szerintetek az normális, ha egy 13 éves lány egy farmernadrágban, tornacsukában, és egy egyszerű lányos pólóban van?

Figyelt kérdés
Folyton cukkolnak, hogy milyen tróger vagyok...
2013. aug. 28. 15:18
 1/10 anonim válasza:
100%

Nem, nem normális! Remélem elcsap egy busz, mert jobb lenne a világnak nélküled!

*sarcasm off*

2013. aug. 28. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
érdekes. minden veled egykorú kislány így jár. nem értem miért cukkolnának. semmi különös nincs benne. sőt! az átlagosnál is átlagosabban öltözködsz. még hogy tróger...
2013. aug. 28. 15:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy milyen állapotban vannak a ruháid. Ha szakadt cipő, koszos farmer (vagy minden nap ugyan abban vagy) akkor lehet hogy szólnak. Ha a pólódon virít hogy tiszta kínai, mert tele van csicsás dolgokkal, azért is lehet hogy szólnak.

Nem magamból indulok ki, hanem másokból. Vannak olyanok, akiknek ez a legfontosabb dolguk, hogy a ruháddal legyenek elfoglalva.

2013. aug. 28. 15:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem szakadt, és nem is koszos, sőt, általában márkás, de szar érzés, hogy a suliban a többi lány mindig fiúsnak hív, csak mert nem szeretem a szoknyákat.
2013. aug. 28. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,milyenek az osztálytársaid....Nálunk az összes csaj így öltözködik,nyáron meg rövidgatya,néha szoknya,atléta vagy vékony póló,tornacsuka vagy szandi.Nem vagy tróger,nálunk még az évfolyamtársnőim is így öltözködnek.Teljesen átlagos vagy.:D 13/L
2013. aug. 28. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
a többiek az osztályodban állandóan szoknyában járnak? ezt nem csak kitaláltad? sántikál ez az egész történet. nem reális számomra
2013. aug. 28. 16:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálunk is mindig a farmer+poló+pulcsi volt a nyerő, mindegy hogy tél-tavasz-nyár vagy tél.

Szóval igen: normális

2013. aug. 28. 16:36
 8/10 anonim ***** válasza:

13 évesen hova csípd ki magad? Ha lehetne, én melegítőben mennék iskolában, kinek van hangulata magassarkút felvenni, amikor normál esetben még aludna? :D

Szerintem teljesen normális, nem értem minek cikiznek vele, nálunk a menőbb csajok se hordanak mást... 13 évesen én is ilyenekt hordtam, mostanában szerettem meg a ruhákat, mert bakancssal jól néznek ki, de attól nem hordok azt minden nap, általában deszkás cipő+farmer+póló...

15/L

2013. aug. 28. 17:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem mondtam, hogy a többi csaj minden nap szoknyában van, és még csak nemis kitaláció, egyszerüen, csak úgy öltözködnek, mint a 20 évesek...és most döbbentem rá, higy teljesen normális vagyok, és a többiek plázap_csák xd
2013. aug. 28. 22:52
 10/10 anonim válasza:
34%
Én is így öltözködöm. Csőfarmer, tornacipő, póló, pulcsi. És a menőbb osztálytársaim is így öltözködnek, csak ők mindig mindenből a legmárkásabbat veszik meg és mutogatják egymásnak, hogy H&M, meg hasonló helyekről vannak a ruháik. Egyszer például elismerően néztek, amikor meglátták a pulcsim címkéjét, hogy H&M-es. De ha neked úgy tetszik és kényelmes, akkor öltözködj úgy, teljesen normális. 15/L
2013. aug. 30. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!