Szerintetek normális egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Össze vissza kiírogatja hogy épp kivel,hogy szexel meg ki akar vele "DUGCSIZNI" ahogy ő mondaná és csodálkozik ha ler*bancozzák
2013. júl. 2. 23:39
2/27 anonim válasza:
Én ismerem a csajt és nem ilyen. Egyszer sem írta ki hogy így meg úgy szeretne "dugcsizni" stb. Azért mert biszex nem kéne elítélni és ráadásul olyan dolgokat terjeszteni róla ami nem igaz. Először nézz magadba!
3/27 A kérdező kommentje:
Nem terjesztek.
De van videoja amibe mondja h ki akar vele dugcsizni :D
Ír neki bármilyen pasi első kérdése hogy le e akar vele feküdni,lejáratja a női nemet.
Az hogy bi abba nincs semmi mivel én is az vagyok és nem itélem el
2013. júl. 2. 23:42
4/27 anonim válasza:
Imádom ezt a mesét:D Amúgy meg az ő élete, azt kezd vele amit akar.
6/27 A kérdező kommentje:
ez :DD
Meg hogy lehet olyan képeket felpakolni ahol épp basszák?:D Még akkor is ha ki van cenzurázva :D
2013. júl. 2. 23:48
7/27 anonim válasza:
Szerintetek normális egy ilyen lány? Http://askfm...NEM!!!!!!!!
8/27 anonim válasza:
[link] na jó ez nagyon gáz.
Milyen képek? linkeld már:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!