Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek normális egy...

Szerintetek normális egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

[link]

Össze vissza kiírogatja hogy épp kivel,hogy szexel meg ki akar vele "DUGCSIZNI" ahogy ő mondaná és csodálkozik ha ler*bancozzák

2013. júl. 2. 23:39
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

pl: [link]

de pasival is van ilyen kép

2013. júl. 3. 00:10
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Már vagy fél órája az ask-ját nézegetem. Első benyomásom az volt, hogy tuti nem normális..meg ahogy kinéz..atyaég. Viszont a kíváncsiság hajtott és tovább nézegettem a válaszait, videóit és arra jutottam,hogy egy aranyos és kedves csaj lehet. Szerintem (nekem legalábbis) vicces a legtöbb videója és jót derültem rajtuk:) Tetszik hogy pl volt az a videó, hogy lány-e egyáltalán és ő viccesre vette az egészet, igaz túl sokat mutatott az a videó de ez nem fáj senkinek szerintem:)

"Dugcsizni"-igen mondta egy videóban, de csak poén volt erre mérget vennék!:)

A képek...hmm..na igen, erre nem találok 'kibúvót', tényleg sok hogy a világhálón osztja ezt meg, de ha őt nem érdekli, hogy látják az emberek akkor mi van?!:) Semmi..szabadabban gondolkodik és kész. Persze ez csak az én véleményem:)

2013. júl. 3. 00:47
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát ő dolga:D És komolyan gondolta :) Fejlécnek is kiírta hogy ki akar velem dugcsizni :D nem tudom mert mutat magából ennyit... szerintem ez már nem nőies
2013. júl. 3. 00:50
 14/27 anonim válasza:
Nem normális. :)
2013. júl. 3. 01:01
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Átlsgos? Nem. Szellemileg normális? Igen. Ha pedig a a sztereotip társadalmi képhez viszonyítjuk a viselkedését akkor nem, viszont ha a ugyan ennek a képnek a fiataljaihoz akkor igen. Mindenki döntse el magának. Számomra még elmegy. Az ami zavar benne, a szeme körüli cucc.
2013. júl. 3. 01:07
 16/27 A kérdező kommentje:
Szeme körüli "cucc" tempera:D Kíváncsi leszek 30 évesen milyen lesz a bőre tőle
2013. júl. 3. 01:10
 17/27 anonim ***** válasza:
55%
mit foglalkozol vele, irigy vagy? lehet hogy nem átlagos és kicsit lökött a csaj, de még mindig nagyobb egyéniség, mint amilyen te lehetsz.
2013. júl. 3. 04:22
 18/27 anonim ***** válasza:
30%
Ha szerinted tényleg tempera van a szeme körül, akkor kérlek többet ne használd az internetet. Azért azt egyértelmű, hogy nem komolyan írta.
2013. júl. 3. 04:29
 19/27 A kérdező kommentje:
Többször leírta hogy tempera van ,sőt van videó ahol ki is festi magát:D
2013. júl. 3. 13:18
 20/27 anonim ***** válasza:
83%

Gusztustalan sz*rdarab, lejáratja a fiatalságot, az ilyenek miatt mondják a normális identitású tetovált piercingesekre hogy biszex hajlamúak, meg igénytelenek..

Az ilyen viselkedést jobb esetben kinevelik belőle, mert ilyet egy mostani épeszű 15-16éves sem csinál

Én szeretem az extrém dolgokat, de nem ilyen formában mint ahogy ez a kis valami előadja, ettől biztos nem számít annak

21/F

2013. júl. 3. 13:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!