Szerintetek normális egy ilyen lány?
Össze vissza kiírogatja hogy épp kivel,hogy szexel meg ki akar vele "DUGCSIZNI" ahogy ő mondaná és csodálkozik ha ler*bancozzák
Már vagy fél órája az ask-ját nézegetem. Első benyomásom az volt, hogy tuti nem normális..meg ahogy kinéz..atyaég. Viszont a kíváncsiság hajtott és tovább nézegettem a válaszait, videóit és arra jutottam,hogy egy aranyos és kedves csaj lehet. Szerintem (nekem legalábbis) vicces a legtöbb videója és jót derültem rajtuk:) Tetszik hogy pl volt az a videó, hogy lány-e egyáltalán és ő viccesre vette az egészet, igaz túl sokat mutatott az a videó de ez nem fáj senkinek szerintem:)
"Dugcsizni"-igen mondta egy videóban, de csak poén volt erre mérget vennék!:)
A képek...hmm..na igen, erre nem találok 'kibúvót', tényleg sok hogy a világhálón osztja ezt meg, de ha őt nem érdekli, hogy látják az emberek akkor mi van?!:) Semmi..szabadabban gondolkodik és kész. Persze ez csak az én véleményem:)
Gusztustalan sz*rdarab, lejáratja a fiatalságot, az ilyenek miatt mondják a normális identitású tetovált piercingesekre hogy biszex hajlamúak, meg igénytelenek..
Az ilyen viselkedést jobb esetben kinevelik belőle, mert ilyet egy mostani épeszű 15-16éves sem csinál
Én szeretem az extrém dolgokat, de nem ilyen formában mint ahogy ez a kis valami előadja, ettől biztos nem számít annak
21/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!