Szerintetek normális egy ilyen lány?
Össze vissza kiírogatja hogy épp kivel,hogy szexel meg ki akar vele "DUGCSIZNI" ahogy ő mondaná és csodálkozik ha ler*bancozzák
az, hogy kinek mi a normális az relatív.
több kérdés-választ részt megnéztem a linkelt oldalon és bár hozzá kell tennem, hogy rajtam is van számos piercing, fültágító, tetoválás stb, nem szívesen ismerkednék meg vele, még akkor sem, ha lenne közös témánk...
számomra visszatetsző az, hogy szinte minden mondatában benne van az "ő milyen egyedi" kifejezés, utalás, meg hogy neki milyen extrém stílusa van. ha tényleg így gondolja, meg így is van, akkor miért kell ennyiszer leírni?-ezt nem igazán értem. legyen valaki extrém, én sem vetem meg az ilyen dolgokat, de sosem adtam elő magamat senkinek sem ilyen feltűnő stílusban, mint ahogy ő teszi.
az volt az érzésem ezzel a lánnyal kapcsolatban, hogy ezek a dolgai, amik a kinézetének az extrém töltést adják, pusztán azért vannak, mert fel akar velük tűnni, vágni és élvezi ha ezzel lenyűgözhet, vagy megbotránkoztathat másokat. ez nagyon nem szimpatikus benne, de persze mindenki máshogy vizsgálja a világot., csak nem értem, hogy miért kell hangoztatni, hogy "én" milyen egyedi vagy így, meg úgy.
régóta követem ezt a csajt ask.on, és nagyon kedves, aranyos, jó fej, ő ilyen, ennyi,
és az normális hogy itt beszélitek ki őt????-.-
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!