Szerintetek szép vagy ronda?
Figyelt kérdés
A csajnak egy blogon találtam pár képét, és mindenki írja hogy így szép meg úgy szép. Hát szerintem ronda. Vagyis nem azaz igazi rondaság de nem szép. Sőt.
Egy véleményen vagytok velem?
Előre is kösz a válaszokat.
2013. nov. 25. 16:58
21/28 anonim válasza:
szerintem nem ronda,bár nem is különösképpen szép. az nekem is tetszik,hogy mer öltözködni:)
22/28 anonim válasza:
A stílusa tetszik az arca szép, egyáltalán nem ronda. De ha az is lenne nem tehetne róla. A szépség relatív dolog, mindnekinek mást jelent
24/28 anonim válasza:
Átlagos, de egy átlagos fiatal csaj meg szép férfi szemmel... :P
26/28 anonim válasza:
Ezt te nem egy blogon találtad, hanem ez te vagy! Csak r*hadt vagy felvállalni önmagad! Felteszel magadról két miniatűr képet és azt várod, hogy azt írják jó nő vagy ezzel is nővelve a kisvárosban elnyomott egód!
27/28 anonim válasza:
szerintem nagyon szép..:)
nem olyan modellesen szép, hanem bájos..van benne valami életvidámság, ami manapság elég ritka.
28/28 anonim válasza:
Maga a lány szép lenne, de ez az öltözék egyszerűen röhejes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!