Szerintetek szép vagy ronda?
Figyelt kérdés
Tudom , hogy most az egyenes a divat és egyáltalán nem szép a göndör haj. Szoktam vaasalni néha ,de eredetileg ilyen. Konytyba tegyem , vagy eresszem ki?
2012. júl. 25. 15:49
2/11 anonim válasza:
Épp hogy most már a göndör a divat :) Nagyon szép hajad van én semmiféleképpen nem vasalnám és örülnék nagyon ha az enyém is ilyen lenne :)
3/11 anonim válasza:
Hát ha nekem ilyen hajam lenne,akkor se vasalnám ki,ha puskát tennének a fejemhez,nem értem miért kell beállni sorba :p
4/11 anonim válasza:
hát őszintén nekem göndör hajam van és utálom. de a tiéden látszik, hogy szép fényes, és egészséges, szóval szerintem semmi szükséged a vasalóra. meg most a hullámos haj a divat, de szerintem a tiéd nem is göndör hanem hullámos. nagyon szép :)
5/11 anonim válasza:
Nekem egyenes van,és jó lenne olyan mint a tiéd!:)
6/11 anonim válasza:
Nagyon szép hajad van! Megértem, hogy néha unalmas a göndör, és kivasalod, de ne vidd túlzásba. :)
7/11 anonim válasza:
Nagyon szép, miért vasalod? Hagyd meg így. :)
Az enyém is hullámos, de rendezetlenül, mindig olyan, mintha kócos lennék.
8/11 anonim válasza:
Hagyd meg így, gyönyörű. *-* Ne törődj azzal mi a divat. Legalábbis ilyen téren semmiképp. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöööm szépen mindenkinek :)) <33
2012. júl. 25. 17:32
10/11 anonim válasza:
Keeeelll a hajad!!Mit meg nem adnék érte... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!