Szerintetek szép vagy ronda?
Figyelt kérdés
A csajnak egy blogon találtam pár képét, és mindenki írja hogy így szép meg úgy szép. Hát szerintem ronda. Vagyis nem azaz igazi rondaság de nem szép. Sőt.
Egy véleményen vagytok velem?
Előre is kösz a válaszokat.
2013. nov. 25. 16:58
11/28 A kérdező kommentje:
Amúgy csak az fura nekem hogy a blogon miért írják neki hogy milyen szép? Ha ti sem gondoljátok így?
2013. nov. 25. 17:42
13/28 anonim válasza:
átlag, borzalmas öltözködéssel
15/28 anonim válasza:
a ruhadarabok külön-külön tetszenek (főleg a pulcsi), összességében botrányos. de igazad van, legalább van egy stílusa.:D az arca szerintem átlagos/ kicsivel átlag feletti.
17/28 anonim válasza:
Te is értelmes lény lehetsz, drága kérdező! Látsz egy képet egy szerinted csúnya lányról, akihez semmi közöd, nem is ismered, de azért már linkelgeted szegényről a fotókat, és vered magad a földhöz, hogy "milyen bűn ronda". Gratulálok!
Amúgy egyáltalán nem csúnya lány, inkább átlagos. A haja szép.
18/28 anonim válasza:
"Amúgy csak az fura nekem hogy a blogon miért írják neki hogy milyen szép? Ha ti sem gondoljátok így?"
attól még hogy neked nem tetszik, lehet hogy valaki szépnek találja.
20/28 anonim válasza:
Szerintem igen is szép. :) A stílusa pedig tucat! Nem rossz a stílusa, hanem követi a divatot. Lehet sok IM magazint olvas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!