Ti ismeritek ezt a lányt? Ha igen, vélemény?
Figyelt kérdés
én még soha nem hallottam róla,csak most láttam, de szerintem előbb-utóbb lesz olyan sikere mint Mihalik Enikőnek...ez csak egy személyes vélemény és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
2013. okt. 23. 19:00
22/34 anonim válasza:
hát nem tudom.. szerintem nem az igazi... igazából csak a haja tetszik meg a bőre bár az utóbbi is csak photoshopp.. szóval ugy igazán nem valami szép lány ... persze az is lehet hogy ez a kép csak nem a lejobbak közül való.. de nemtudom attól még persze lehet fotogén alkat és ügyes meg csinos :D
24/34 anonim válasza:
jéééj, kicsi a világ :D én mondhatni "ismerem" :P
25/34 anonim válasza:
nem tudom h egy 14 évesre lehet-e azt mondani, hogy szép, úgyhogy azt mondom, hogy nincs vele gond, szerintem simán lehet szép karriere
26/34 anonim válasza:
az utcára kimenne ugyanolyan átlagos lenne ahogy bárki más, ez a fotós érdeme hogy jó a kép, hát.. engem nem nyugozott le..
27/34 anonim válasza:
ha megnézed, a legtöbb modell olyan, aki mellett elmennél az utcán :) Nem a tökéletes szimmetrikus arcot keresik, hanem a kicsit karakteresebb, férfiasabb, markánsabb vonalakat, mert ezek jól sminkelhetőek! Neki ilyen, ezért tartják ígéretesnek!
28/34 anonim válasza:
Szerintem modellnek pont jó. Van valami megkapó az arcában (a szája), különleges fotózásokhoz tökéletes alapanyag. Modellnek egyébként sem azok a lányok a tökéletesek, akira random Józsika a gép előtt azt mondja, hogy sunázná, meg akire Tinilány22334 azt mondja, hogy jaj, de szép. Ott nem klasszikus szépségeket keresnek, legalábbis ma nem. A legtöbb, akire mi, átlagemberek azt mondanánk, hogy szép, a képeken teljesen jellegtelen é tucat lenne.
30/34 anonim válasza:
pfff.. nekem nem tetszik annzira. tudom én sem vagyok szebb, de na! ő modell???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!