Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ti ismeritek ezt a lányt? Ha...

Ti ismeritek ezt a lányt? Ha igen, vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

én még soha nem hallottam róla,csak most láttam, de szerintem előbb-utóbb lesz olyan sikere mint Mihalik Enikőnek...ez csak egy személyes vélemény és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

2013. okt. 23. 19:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép :)
2013. nov. 6. 16:06
 22/34 anonim válasza:
hát nem tudom.. szerintem nem az igazi... igazából csak a haja tetszik meg a bőre bár az utóbbi is csak photoshopp.. szóval ugy igazán nem valami szép lány ... persze az is lehet hogy ez a kép csak nem a lejobbak közül való.. de nemtudom attól még persze lehet fotogén alkat és ügyes meg csinos :D
2013. nov. 7. 20:16
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Tokeletes modell!
2013. nov. 14. 19:37
 24/34 anonim ***** válasza:
jéééj, kicsi a világ :D én mondhatni "ismerem" :P
2013. nov. 29. 01:00
 25/34 anonim ***** válasza:
nem tudom h egy 14 évesre lehet-e azt mondani, hogy szép, úgyhogy azt mondom, hogy nincs vele gond, szerintem simán lehet szép karriere
2013. nov. 29. 01:47
 26/34 anonim ***** válasza:
53%
az utcára kimenne ugyanolyan átlagos lenne ahogy bárki más, ez a fotós érdeme hogy jó a kép, hát.. engem nem nyugozott le..
2013. nov. 29. 05:24
 27/34 anonim ***** válasza:
ha megnézed, a legtöbb modell olyan, aki mellett elmennél az utcán :) Nem a tökéletes szimmetrikus arcot keresik, hanem a kicsit karakteresebb, férfiasabb, markánsabb vonalakat, mert ezek jól sminkelhetőek! Neki ilyen, ezért tartják ígéretesnek!
2013. nov. 29. 09:51
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem modellnek pont jó. Van valami megkapó az arcában (a szája), különleges fotózásokhoz tökéletes alapanyag. Modellnek egyébként sem azok a lányok a tökéletesek, akira random Józsika a gép előtt azt mondja, hogy sunázná, meg akire Tinilány22334 azt mondja, hogy jaj, de szép. Ott nem klasszikus szépségeket keresnek, legalábbis ma nem. A legtöbb, akire mi, átlagemberek azt mondanánk, hogy szép, a képeken teljesen jellegtelen é tucat lenne.
2013. dec. 7. 19:27
 29/34 anonim ***** válasza:
Benne volt a Fókuszban...;)
2013. dec. 8. 07:24
 30/34 anonim ***** válasza:
26%
pfff.. nekem nem tetszik annzira. tudom én sem vagyok szebb, de na! ő modell???
2014. jan. 15. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!