Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ti ismeritek ezt a lányt? Ha...

Ti ismeritek ezt a lányt? Ha igen, vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

én még soha nem hallottam róla,csak most láttam, de szerintem előbb-utóbb lesz olyan sikere mint Mihalik Enikőnek...ez csak egy személyes vélemény és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

2013. okt. 23. 19:00
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
54%

ocsmány!

még az a száj:)

2013. okt. 23. 19:12
 2/34 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem semmi elragadó nincs benne... Átlagos.
2013. okt. 23. 19:20
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Én még sose hallottam róla, de tényleg tök átlagos..kimegy az ember az utcára és 5 perc alatt legalább 8-10 ilyen lány jön vele szembe. Persze a smink, meg a jó beállítás sokat számít.
2013. okt. 23. 19:34
 4/34 anonim ***** válasza:
66%

ha átlagos lenne nem lenne modell

szerintem szép, a modelleket más szemmel kell nézni, mint a többi szépséget

2013. okt. 23. 19:35
 5/34 anonim ***** válasza:
83%
szerintem Mihalik Enikőnek sokkal karakteresebb arca van (többek között ezért sem értem, hogy miért Palvin Barbi lett felkapva, miét nem ő), szóval szép-szép, de semmi extra :)
2013. okt. 23. 19:57
 6/34 anonim ***** válasza:
30%
Modellnek jó, de szépnek nem nevezném. Amúgy eddig nem ismertem.
2013. okt. 23. 20:05
 7/34 anonim ***** válasza:
0%
Átlagos...
2013. okt. 23. 20:09
 8/34 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nagyon csúnya.
2013. okt. 23. 21:04
 9/34 anonim ***** válasza:
90%

nekem sem tetszik,de az méginkább nem tetszik,hogy ebben az országban bárki bármit elér azonnal olyan társadalmi alázásnak lesz kitéve, ami példátlan a világban.

"nem értem miért palvin barbi lett felkapva" nem is neked kell érteni, nyilván nem puszta véletlen,hogy palvin sikeres lett. igen,tuti azért van mert ronda,és tehetségtelen.

az meg,hogy ehhez a lányhoz 10perc alatt találtok hasonlót az utcán, az lehet. nem monet volt az egyetlen impresszionista festő a világon, madonnánál pedig csillióan énekelnek jobban, mégsem lesz mindenkiből sikeres ember. ennyi.

inkább örüljetek, hogy nem csak a gulyás meg gyöngyöspata jut eszébe az embereknek magyarországról...

2013. okt. 25. 00:31
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem eleg karkteres. Amugy meg 14 rol 18 annyit valtozhat egy ember hogy ilyen koran nem lehet megmondani hogy lessz e egyaltalan hosszu karierje.
2013. okt. 25. 02:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!