Ti ismeritek ezt a lányt? Ha igen, vélemény?
én még soha nem hallottam róla,csak most láttam, de szerintem előbb-utóbb lesz olyan sikere mint Mihalik Enikőnek...ez csak egy személyes vélemény és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
ha átlagos lenne nem lenne modell
szerintem szép, a modelleket más szemmel kell nézni, mint a többi szépséget
nekem sem tetszik,de az méginkább nem tetszik,hogy ebben az országban bárki bármit elér azonnal olyan társadalmi alázásnak lesz kitéve, ami példátlan a világban.
"nem értem miért palvin barbi lett felkapva" nem is neked kell érteni, nyilván nem puszta véletlen,hogy palvin sikeres lett. igen,tuti azért van mert ronda,és tehetségtelen.
az meg,hogy ehhez a lányhoz 10perc alatt találtok hasonlót az utcán, az lehet. nem monet volt az egyetlen impresszionista festő a világon, madonnánál pedig csillióan énekelnek jobban, mégsem lesz mindenkiből sikeres ember. ennyi.
inkább örüljetek, hogy nem csak a gulyás meg gyöngyöspata jut eszébe az embereknek magyarországról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!