Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ti ismeritek ezt a lányt? Ha...

Ti ismeritek ezt a lányt? Ha igen, vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

én még soha nem hallottam róla,csak most láttam, de szerintem előbb-utóbb lesz olyan sikere mint Mihalik Enikőnek...ez csak egy személyes vélemény és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

2013. okt. 23. 19:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
30%

Kedves #9-es nem teljesen értem a válaszod hangvételét. Utaltam akár egy szavammal is arra, hogy Palvin Barbi tehetségtelen vagy ronda lenne? Nem, nem utaltam, hiszen nem ezt gondolom, de azt igen, hogy Mihalik Enikőnek sokkal karakteresebb, nehezen felejthetőbb vonásai vannak.

Továbbá arra reagálva, hogy " nem is neked kell értened ", miért, mit érnének a modellek közönség nélkül? Egy híres modell attól híres, hogy az emberek beszélnek róla, írnak róla, szeretik/nem szeretik stb., önmagában attól nem lesz valaki sikeres és híres, hogy szerepel a Vogue címplaján, szóval de, igenis a többi embernek kell értenie, hogy valaki mit keres egy bizonyos szakmában, járhatsz világszerte mindenfelé fotózásokra, ha az emberek fittyet hánynak rád(és akkor most elmondanám még egyszer, mielőtt újra félreértés kerekedne belőle, hogy én nem tagadom PB tehetségét, de Mihalik Enikőt alkalmasabbnak találom, személyes véleményem, nem vita tárgya). Feltételezem, hogy soha nem írtál még egy cikket újságnak, nem vagy bandatag és utcai bűvész sem, ha eszedbe se jutott, hogy néhány szakmában a többi szürke ember nélkül nem lehet érvényesülni, tehetségtől függetlenül, mint tudjuk, szóval ennyit arról, hogy nem nekem kell értenem. Hát de.

Ha válaszadásra szánod el magad a továbbiakban, javaslom, hogy gondosan szűrd ki, hogy éppen kinek, melyik félmondatára reagálsz ilyen cinikus stílusban indokolatlanul, mert ez sem viszi előre a hazánkat, az első soraidra reagálva.

2013. okt. 25. 10:12
 12/34 anonim ***** válasza:
73%

egy szóval sem írtam, hogy a te válaszodból szedtem ki,hogy palvin ronda lenne, ezt a hasamra ütve írom. mihalikot én is kedvelem, az más kérdés, hogy mennyit ért el. pont ezt akartam hangsúlyozni, hogy mindenkinél lehetszebb,jobb, neadjisten' tehetségesebb embert találni, de az,hogy ki mennyit ér el, nem feltétlenül ezeken múlik. mihalik enikőnek pl. ennyi járt (hozzáteszem persze mindenki tudja,hogy hazánk egyik legsikeresebb modelljéről beszélünk..)

ez a nézős dolog amit írtál igaz, de eléggé sarkítasz, kicsit olyan "csakazértis megmondom" érzésem van tőle. szerintem a visszavágás felesleges, aki nem ért egyet abban velem, hogy undorító az a közutálat,aminek p.b. egyes hazai körökben örvend, az hülye. már elnézést.

tök mindegy, hogy miért jutott el odáig, ahol most van, tök mindegy, hogy tudok-e nála jobbat mutatni, büszkének kéne lenni rá, vagy legalábbis nem sz*rozni úton-útfélen.

2013. okt. 25. 11:57
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Idézőjellel idéztél a válaszomból :)

Szerintem nagyon elkanyarodtunk már a témától, valóban bosszantó az, hogy mindenhol ott van az irigység és ezt nem is félnek kimutatni.

Nem hajtott csak azért is megmondom érzés, amikor írtam, csak szerettem volna rávilágítani arra, hogy a "nem neked kell értened"-ben mennyire nincs igazság. Értem, hogy mi az, ami dühít téged, hogy fel kell rájuk nézni, mert ők (és még sokan mások) a mi büszkeségeink és ezt sokan nem látják, de pontosabb fogalmazás célravezetőbb!

2013. okt. 25. 12:09
 14/34 anonim ***** válasza:
igazad van, örülök, hogy ketten sikerült kiszűrnünk a lényeget a válaszomból. :)
2013. okt. 25. 13:57
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
Modellnek jó de szerintem nem valami szép
2013. okt. 26. 17:49
 16/34 anonim válasza:
0%
Szerintem nagyon bajos lany tuti hogy van 177 cm amugy azt vegkep nem mondanam hogy ocsmany mert belole sugarzik a kedvesseg!!!!
2013. okt. 27. 10:49
 17/34 anonim válasza:
Igen ö lett az elite model hungary nyertese szerintem nagyon bajos es biztos eleg magas is es raadasul meg a kedvesseg is sugarzik belole!! :)
2013. okt. 27. 11:04
 18/34 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem Tájszon megirigyelhetné az orrát.
2013. okt. 30. 11:40
 19/34 anonim ***** válasza:
81%

Ismerem, és szép. :)

Örülök neki, hogy sok szép fiatal magyar lány van a világon és hogy magyar társaik így "szeretik", bíztatják őket, mint itt pár kommentben. Ez olyan örvendetes és példaértékű! 

2013. okt. 30. 12:18
 20/34 anonim ***** válasza:
Olyan jól sminkelhető arca van,(ilyen kell a modelleknek)ha elég magas,valószínű,hogy befut,de csak akkor ha Palvin Barbi kiesik,mert amíg ő a csúcson van,nem nagyon lesz elismert modell Magyarországon.És egyébként is,engem is Dalmának hívnak,szóval szurkolok neki...::D
2013. okt. 30. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!