Szerintetek megéri lefogynom, hogy modell lehessek vagy
inkább hagyjam az egészet?
Figyelt kérdés
Mostani méreteim:17 éves,173 cm,87-67-94 (Sajnos elég széles a csípőm, úgyhogy elég durván kell diétáznom, ha ezt leszertném adni és leginkább izomból tudok fogyni, mert versenyszerűen sportolok) nem tudom, hogy megéri-e az árát, hogy lefogyjak.
A mostani "modell legyek?" széria eddigi abszolút esélyesét látom, szerintem fotómodellnek szuper lennél. 23/L
2013. aug. 26. 15:25
13/28 anonim válasza:
szerintem van esélyed, dögös vagy
2013. aug. 26. 17:46
14/28 anonim válasza:
nagyon szép vagy, ha szeretnél modellkedni, akkor hajrá, bár szerintem nem nagyon kell fogynod
2013. aug. 26. 18:31
15/28 anonim válasza:
Szerintem igencsak rusnya vagy. A képek agyon photoshoppoltak, profi a fotós, profi a világítás, minden, és még így is csak egy közepest sikerült kihozni belőled..
2013. aug. 26. 18:45
16/28 A kérdező kommentje:
Hát ízlések és pofonok. De azért vak ne legyél...direkt raktam ki oylan képet ahol semmi smink és photoshop nincs rajtam ;)
2013. aug. 26. 18:48
17/28 anonim válasza:
Hagyjad, tuti egy túlságosan irigykedő (teljesen jogosan irigykedik!) a beszólogató :D
F/21
2013. aug. 26. 19:50
18/28 anonim válasza:
Női szemmel nagyon szép vagy és kb első az oldalon, akit tényleg el tudok képzelni modellként:D
23L
2013. aug. 26. 21:13
19/28 anonim válasza:
Nagyon szép vagy, te vagy az első a sok kérdés feltevő közül, akinek tényleg karakteres az arca és beillene a modellek közé! Szerintem próbáld meg:p
17/L
2013. aug. 26. 22:54
20/28 anonim válasza:
"direkt raktam ki oylan képet ahol semmi smink "
Melyik volna az? Megnéztem mégegyszer, és a szemed az összesen ki van húzva, ami pont a legfontosabb smink.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!