Szerintetek megéri lefogynom, hogy modell lehessek vagy inkább hagyjam az egészet?
Mostani méreteim:17 éves,173 cm,87-67-94 (Sajnos elég széles a csípőm, úgyhogy elég durván kell diétáznom, ha ezt leszertném adni és leginkább izomból tudok fogyni, mert versenyszerűen sportolok) nem tudom, hogy megéri-e az árát, hogy lefogyjak.
Az elsővel egyetértek, azok a szemek, irigylésre méltók(és imádom a kutyádat a háttérben:D:) Figyelj, az arcod megvan, az, hogy 2 cm-el lemaradtál a határról, semmi,kihúzod magad, és kész. Lehet, hogy a derékbőséged kicsit sok, de ha nem zavar, így is megpróbálhatod, vagy maximum akkor kicsit fogyózol. Az arcoddal semmi baj, örülnék, ha ilyen szemeim lennének.
De neked kell eldöntened, hogy a sport, vagy a modellkedés a fontosabb...
Remélem tudtam segíteni, hajrá, és majd írj, ha történt valami!! :))
Helló, szerintem nagyon szép vagy, jó lennél modellnek simán!
F/21
Igen, lehet, hoyg a sportal többre mennék és az egészségemre is rámenni a fogyózás. Lehet inkább olimpikon próbálok lenni :D
Amúgy se tetszik annyira ez a világ, hogy minden a kinézetről szól és, hogy hány centi a csípőd. Persze, ha nem kéne fogynom és lehetnék így is modell, biztos én is élnék a lehetőséggel:)
Gyönyörű vagy!! Én megpróbálnám. Próbálj meg tornázni a derekadra és a csípődre, meg picit fogd vissza magad evés termén.. Hátha sikerül!
Igazi modell alkat vagy, nagyon szép arccal, én megpróbálnám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!