Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A duci modelleké a jövő?

A duci modelleké a jövő?

Figyelt kérdés
Ez vajon tényleg így lesz? És mi lesz normális testaltú nőkkel, őket fogják majd alkalmazni(nem a nullás méretűekre gondolok)?

#modell #plus size #dduci #nullás méret
2013. aug. 25. 19:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
61%
Ezt csak a duci nők terjesztik...
2013. aug. 25. 19:43
 2/26 anonim ***** válasza:
Sajnos az egészséges testalkatú nőket sosem fogják értékelni a modellszakmában,mintha csak a nagyon vékonyaké vagy csak a duciké lehetne a világ.
2013. aug. 25. 19:44
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Ja ezt én sem értem.

A mostani modellek nagy része borzasztó sovány.A következő trend elvileg a duciké lesz.A fitness modellek meg eléggé izmosak.

De tényleg miért nem lehet normális,egészséges alkatú nőket szerepeltetni?

2013. aug. 25. 19:48
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alkut kötöttek a pszichológusokkal hogy gondoskodnak arról hogy mindig legyen pár ember aki testképzavaros vagy éppen lelki beteg a külseje miatt.
2013. aug. 25. 19:51
 5/26 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva ez megrettent, mert akkor megint átbillenek az emberek a másik irányba, ami megint csak káros. És mit gondoltok a régi szépségideálokról pl.: Bardot, Cardinale? Ők normálisan néztek ki nem?
2013. aug. 25. 19:55
 6/26 anonim ***** válasza:
91%

Igen,ők még "igazi nők" voltak.

Amúgy kicsit érdekes hogy 90-60-90 az elvárás ugyan is Marilyn Monronak voltak ilyen méretei,ő testesítette meg a nőiességet csak azt felejtik el hogy ő 160cm magassághoz volt ilyen méretű.

2013. aug. 25. 20:00
 7/26 anonim ***** válasza:
41%

Egészséges, 90-60-90 féle homokóra alkata a nők körülbelül 10%-nak van, hogy ennek az apró töredéknek még szép arca is legyen..

És ez még károsabb is lenne mint a soványság-mánia, ugyanis minden nő szaladna a plasztikai sebészhez.:)

És a modell pedig még mindig egy járkáló próbababa ezt ne felejtsétek el, és túl régen hozták be a divatba, hogy a nőknek úgy kell kinézniük mint egy 8 éves nagyra nőtt kisfiúnak. Túl régen, nem lesz könnyű kizökkeni ebből.:)

Ráadásul a valóéletben is ez számít bálványnak még mindig. Mármint emlékszem nyolcadik osztály utáni nyáron lefogytam 39-40 kilóra a 160 centimhez, és mindenki imádott az új osztályban, nem telt volna el nap, hogy valaki ne kérdezte volna meg, hogy mi a vékonyságom titka.

Még nem tartunk ott, hogy ez kimenjen a divatból, főleg addig nem, amíg az emberek több mint 67%-a elhízott.

2013. aug. 25. 20:12
 8/26 anonim ***** válasza:
71%

nem hiszem, hogy ez igaz lenne...

én sem értem miért nem lehet átlag/normál alkatú modelleket alkalmazni.

szerintem az is gonoszság, hogy csak magas lányok lehetnek modellek, ezzel mintha az alacsonyakat lerondáznák vagy nem is tudom :D legalább átlag magasságnak is esélyt adnának.

2013. aug. 25. 20:23
 9/26 anonim ***** válasza:
87%

A kifutókon gyakori jelenség a combcsizma, ami alacsony lányokon nevetséges látványt nyújt.[ezt alacsony lányként mondom:D]

Ezenkívül az alacsonyabb lányok nem hordhatnak derékban elvágott ruhákat, mert elvágja a felsőtestet, a végtagok rövidek, a súly ritkán oszlik el egységesen, 1-2 kiló felszedett súly is meglátszik, a térdig, iletve térd alá érő szoknya is tilos mert szörnyen előnytelen, stbstb.

Hagyjuk meg a modellkedést a magas lányoknak.:)

2013. aug. 25. 20:28
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
remélem nem ...
2013. aug. 25. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!