A duci modelleké a jövő?
Ja ezt én sem értem.
A mostani modellek nagy része borzasztó sovány.A következő trend elvileg a duciké lesz.A fitness modellek meg eléggé izmosak.
De tényleg miért nem lehet normális,egészséges alkatú nőket szerepeltetni?
Igen,ők még "igazi nők" voltak.
Amúgy kicsit érdekes hogy 90-60-90 az elvárás ugyan is Marilyn Monronak voltak ilyen méretei,ő testesítette meg a nőiességet csak azt felejtik el hogy ő 160cm magassághoz volt ilyen méretű.
Egészséges, 90-60-90 féle homokóra alkata a nők körülbelül 10%-nak van, hogy ennek az apró töredéknek még szép arca is legyen..
És ez még károsabb is lenne mint a soványság-mánia, ugyanis minden nő szaladna a plasztikai sebészhez.:)
És a modell pedig még mindig egy járkáló próbababa ezt ne felejtsétek el, és túl régen hozták be a divatba, hogy a nőknek úgy kell kinézniük mint egy 8 éves nagyra nőtt kisfiúnak. Túl régen, nem lesz könnyű kizökkeni ebből.:)
Ráadásul a valóéletben is ez számít bálványnak még mindig. Mármint emlékszem nyolcadik osztály utáni nyáron lefogytam 39-40 kilóra a 160 centimhez, és mindenki imádott az új osztályban, nem telt volna el nap, hogy valaki ne kérdezte volna meg, hogy mi a vékonyságom titka.
Még nem tartunk ott, hogy ez kimenjen a divatból, főleg addig nem, amíg az emberek több mint 67%-a elhízott.
nem hiszem, hogy ez igaz lenne...
én sem értem miért nem lehet átlag/normál alkatú modelleket alkalmazni.
szerintem az is gonoszság, hogy csak magas lányok lehetnek modellek, ezzel mintha az alacsonyakat lerondáznák vagy nem is tudom :D legalább átlag magasságnak is esélyt adnának.
A kifutókon gyakori jelenség a combcsizma, ami alacsony lányokon nevetséges látványt nyújt.[ezt alacsony lányként mondom:D]
Ezenkívül az alacsonyabb lányok nem hordhatnak derékban elvágott ruhákat, mert elvágja a felsőtestet, a végtagok rövidek, a súly ritkán oszlik el egységesen, 1-2 kiló felszedett súly is meglátszik, a térdig, iletve térd alá érő szoknya is tilos mert szörnyen előnytelen, stbstb.
Hagyjuk meg a modellkedést a magas lányoknak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!