A duci modelleké a jövő?
Lehetséges:(
Sajnos ez sem egészséges, így az anorexia után jönne az elhízás...
Mondjuk szerintem a ducik csak fotómodellek/reklámarcok lesznek, a kifutókra szerintem továbbra sem küldenének fel plus size modelleket. (vagy ha igen, akkor csak a médiafelhajtás miatt.) A nagy divatházak szerintem ragaszkodni fognak a vékony modellekhez.
A vicc az, hogy én pl sok fiatal lánnyal találkozom (koleszos vagyok) és a 70-80%-uk átlagos testalkatú és szoktunk ruhákról beszélgetni, nézegetünk magyar és külföldi divatlapokat, de a modellek vagy "elöl deszka hátul léc" vagy "plus size" típusúak, így egy átlag lány sosem fogja majd tudni eldönteni, hogyan is állna neki az említett ruha, mert egész más lenne az esése, a hossza, stb. Én nagyon támogatnám, hogy átlagos, egészséges lányokat alkalmazzanak, hiszen jóval kevesebb önbizalomhiányos, meg anorexiás/bulimiás/elhízott ember lenne, mert eddig nagyon végletesek a trendek, hiszen az átlag lány kövér a nulláshoz képest, a ducihoz képest meg vékony, így sosem tud majd megfelelni önmagának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!