Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A duci modelleké a jövő?

A duci modelleké a jövő?

Figyelt kérdés
Ez vajon tényleg így lesz? És mi lesz normális testaltú nőkkel, őket fogják majd alkalmazni(nem a nullás méretűekre gondolok)?

#modell #plus size #dduci #nullás méret
2013. aug. 25. 19:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
:( akkor bocsi, én 176 cm és nem találok magamnak gatyát pedig a derekam csak 60 cm de a cipőböl akkor sincs 42-es!
2013. aug. 26. 15:40
 22/26 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon remélem hogy nem, ez nevetséges! Ne véletlenül kell a modelleknek vékonynak lenniük, rajtuk mutatják be a ruhát, a divatvilágnak semmi köze a testalkatokhoz!
2013. aug. 26. 20:01
 23/26 anonim ***** válasza:

Lehetséges:(

Sajnos ez sem egészséges, így az anorexia után jönne az elhízás...

Mondjuk szerintem a ducik csak fotómodellek/reklámarcok lesznek, a kifutókra szerintem továbbra sem küldenének fel plus size modelleket. (vagy ha igen, akkor csak a médiafelhajtás miatt.) A nagy divatházak szerintem ragaszkodni fognak a vékony modellekhez.

A vicc az, hogy én pl sok fiatal lánnyal találkozom (koleszos vagyok) és a 70-80%-uk átlagos testalkatú és szoktunk ruhákról beszélgetni, nézegetünk magyar és külföldi divatlapokat, de a modellek vagy "elöl deszka hátul léc" vagy "plus size" típusúak, így egy átlag lány sosem fogja majd tudni eldönteni, hogyan is állna neki az említett ruha, mert egész más lenne az esése, a hossza, stb. Én nagyon támogatnám, hogy átlagos, egészséges lányokat alkalmazzanak, hiszen jóval kevesebb önbizalomhiányos, meg anorexiás/bulimiás/elhízott ember lenne, mert eddig nagyon végletesek a trendek, hiszen az átlag lány kövér a nulláshoz képest, a ducihoz képest meg vékony, így sosem tud majd megfelelni önmagának.

2013. aug. 27. 09:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Egyszerűen azért nem lehetnek a modellek átlagosak, mert a fiatal lányok többségének ez lenne az álma. Ennek a nagy része átlagos, és ha őket alkalmaznák sokkal több modell lenne, mint munka. Kell már valami szabvány, mikor mindenki az akar lenni hiába alacsony, hiába nem felel meg az elvárásoknak. Igen, van a két kategória, a divat modell, aki magas és vékony (és még így is rengeteg lánynak megvan ez a két tulajdonsága) és a plus size modell, aki ugyancsak magas, de teltebb. Ez mindig is így lesz, ha nem lennének előírások, akkor minden csaj modell lehetne.
2014. júl. 10. 16:26
 25/26 anonim válasza:
Amúgy ezt én annyira utálom...vékonynak kövér vagyok kövérnek meg vékony...akkor most mi legyen ?? Érezzem rosszul magam? Hülye világ ez..
2014. aug. 28. 12:03
 26/26 anonim ***** válasza:
5 éve tetted fel a kérdést és a márkás boltokban még mindig nem árulnak az én méretemben (44-46) ruhát... szóval ne aggódj, aki duci, az mindig is zsákot kell majd húzzon magára és mindenhonnan ki lesz nézve.
2018. jún. 4. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!